Åhus

Igår kom vi hem efter några dagar i Åhus med husvagnen även om det inte har varit det bästa vädret så var det riktigt skönt att komma iväg lite.
 

Torsdagen

Den här dagen var vi inne i Åhus , en myssig liten stad tycker jag. Gick lite i affärena köpte dock inget och sen gick vi och åt glass på glassbåten . När vi kom tillbacka till campingen gick vi ner till havet och jag och Elinor tog oss ett snabbt dopp i det iskalla vattnet.






Fredagen

Idag åkte vi till Sölvesborg, där mammas kompis Mia har sin husvagn på campingen. Det var trevligt att träffa dem och Louise som är 13 år hade fullt upp med killar på campingen när vi skulle fika kom Mathilda själv tillbacka från lekparken och sa att Elinor hade sprungit iväg med två pojkar. Desa två pojkar visade det sig dock ha gått på henes dagis. Efter att vi hade varit och hälsat på dem så åkte vi in till Sölvesborg city och gick lite i affärena hittade ett par byxor men de passade inte , köpte dock en bok till Elinor. På kvällen kom pappa (som sen körde hem) dit med Sofie och Mattias. Trevligt med sälskap i sin egen ålder ju. Vi grillade, nattbade från bryggan och såg på film.



Lördagen

Förrmidagen tillbringade vi på stranden, sen kom pappa dit en sväng vi fikade och sen spelade vi minigolf.
 På kvällen åt vi pizza och spelade kort.





Söndag


Idag var det dags för att åka hem pappa kom och hämtade husvagnen vid 12 tiden och sen körde han och de andra förrutom, jag och mamma hem. Jag och mamma gick ner en runda till havet istället, innan vi också körde hem




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0