Fame Factory <3 Minnen för alltid

Å fame Factory ger en verkligen glada minnen dagarna i ända då man bara gick o väntade på att det skulle bli kväll så att man kunde se på det, alla konserer som
man åkte skåne runt för att kunna se, alla vänner man fick genom det programet en av dem är faktikst fortfarande en av mina
bästa vänner, o sen ska vi inte prata om min  besatthet till Mathias o Johan som var med i programmet . De två var verkligen mitt liv.


Favoriterna , Mathias o Johan var jag sjukt galen i det är de med hjärtan ;)

Omgång 1


          Omgång 2

                                                                                                                                                         
  

Omgång 3


Föddelsedag o föddelsedagsfest

Har ju inte hänt en del nu har ju både fyllt år och haft föddelsedsfest så tänkte ta o berätta lite för er om ni nu är intresserade ;)
I Torsdags fyllde jag då år dagen började med att familjen kom o sjöng för mig. Man ska visst alltid vakna innan de kommer trots att man knappt har sovit nåt på natten. Fick iallafall frukost på sängen och presenter.
Sen gick dagen fort jag kollade på SATC, tog mig ett bad o bakade blåbärspaj som jag sedan bjöd vänner på.
På kvällen kom mormor och morfar o vi åt tårta. Elinor sjöng "ja må du leva" i mikrofon . Gulligt.
Vid 10 tiden körde mamma mig till Kim dit även Sandra kom efter en liten stund o sen gick vi över till Nille där David o Jeanat också var. Sov hemma hos Kim sen.

När jag hade vakna nästa dag begav jag mig ner till stan för att jobba i affären ett par timmar. Sen blev det hem o rätt stresigt musik skulle fixas , det skulle städas lite, fixa i uterummet med ballonger o dickolampor, jag skulle ducha o fixa till mig själv.
Vid 9 tiden började vännerna komma och till sist blev det rätt trångt i uterummet. Fick fina presenter :) Jag, Gina, Erika och Kim försökte oss på att spela Fia med Knuff.
Efter lite diskusioner om vart vi skulle så blev det Harrys till slut var ändå för sent för att dra ut i Kristiandstad.
Träffade en mycket märklig kille där han bjöd mig , Gina o Sandra på en massa dricka och trodde seriöst att jag skulle följa med han till Las Vegas o gifta mig :O Kände absolut inte mig färdigfestad sen vi drog på efterfest hos han konstiga . En annan killkompis tog en taxi dit sen också o sen lämna vi Gina o jag, Sandra, Johan o Kim drog upp till Kim. Somnade inte förrän 9-10 på morgonen i en liten säng mellan Sandra o Kim.

Om nån timme kommer Gina hit så blir ducha, städa, fixa till mig o lite sånt nu. Vet inte alls vad vi ska göra ikväll bara att vi ska bytta julklappar. Men jag gissar på att det blir äta nåt gott, film och sen utgång.

;)

Vet ni vad det är för dag idag?
Blir lite ledsen o besvika på er om ni inte vet det ;) Haha !

Fan vad tråkigt att det inte är samma sak som när man var liten längre bara.
Känns som vilken annnan dag som helst :/


Rulla fram

Hoppas det är bra med alla söta människor som får för sig att läsa min blogg :) Idag har jag haft fullt upp med jobb, åka till Kristiandstad till tandläkaren o sen shoppa lite där det blev vantar till mig , en till julklapp till Kim och en julklapp till Gina.

Nu sitter jag bara o snackar med Sandra på msn. Ska baka nåt imorgon o bjuda vännerna på men har lite svårt att bestämma mig för vad. Finns ju så mycket gott marängswiss, paj , kladdkaka m.m. Sandra kom med den smarta ideen att jag kunde baka alltisammans så att vi blev festa o kunde rulla fram på fredag då jag ska ha min fest ;) På tal om att rulla fram kom jag att tänka på låten Rulla fram med Fronda. Ska lätt spela den på fredag för vilken bra festlåt det egentligen är. Kommer ihåg på högstadiet då jag o min vän Annika brukade gå runt o sjunga på den.


Dags för den myssiga månaden December ;)

Nu är det dags för den speciella sista månaden i året , December.
För visst är den speciell?
Med julen, lucia, nyår, (jag fyller år), snön och en massa , massa annat.

Jag längtar efter att fylla år ska bli riktigt trevlig med en dag tillägnad mig där jag ska få umgås med familj, vänner, släkt och sen ha en föddelsedagsfest med vänner.
Jag längtar efter att baka pepparkakor och lussekatter och att sedan äta dem tillsammans med varm glög.
Jag längtar efter att få se min lilla lillasyster gå lucia på skolan
Jag längtar efter snön,  att gå till parken med lillasyster eller vänner och kasta snöbollar, åka pulka, bygga snögubbar osv.
Jag längtar efter att få fira advent, att varje söndag får ha lite kvällsmyss med familjen, tända ett ljus o se den myssiga julen närma sig.
Jag längtar efter att julpynta köpa julgrann, lägga ut juldukar och pynta med tomtar medans man lyssnar på julmusik.
Jag längtar efter julen med allt vad den innehåller julmat, julklappar, tomten, kalle anka på tven, julgodis m.m
Jag längtar efter Nyår med en riktigt kul fest, champange, raketter, nyårslöften och ett nytt år


Ja jag gillar december och ser fram emot den här månaden ;)

RSS 2.0