Helgen - sovit hos Mia o Mathilda, tripp till Danmark, Fest m.m.

Godmorgon säger jag nu klockan halv 4 en måndageftermiddag. Gick upp för en timme sen men det är ju knappast fel på lite sovmorgon ;)

Tänkte jag skulle ta och berätta om helgen (BILDER KOMMER SENARE). I fredags jobbade länge i affären det kommer en massa nya varor som skulle fixas med och vi skulle julpynta slutade med att jag sprang stan runt och försökte leta ståltråd men inte hittade någon. På kvällen var jag så slut efter allt jobb att jag inte hade någon som helst lust att dra ut o festa eller dra iväg till malmö osv som alla andra tydligen skulle göra så jag följde med mamma o Elinor till deras vänner Mathilda och Mia. Det blev en trevlig kväll med mat, idol, greveholm, facebookspel och lite annat småt o gottt. Sen sov vi där.

På lördagen var det dags för en tripp till Danmark med mamma, Elinor, Mathilda, Mia och Sofie o Mattias. Så vi körde o hämtade upp dem och begav oss sedan. I Malmö körde vi förbi Zlatans hus och där Maria Sälström hade bott . Sen kom vi till Danmark där vi genast märkte hur svårt det var att hitta parkering , vi fick ställa oss på en parkering för typ 30 minuter o sen gick vi för att äta Pizzabuffe. Har varit på den resturangen innan och gillar den skarpt. Dock hade jag inte kunnat göra som Mia och Affe tydligen hade gjort några gånger när han levde köra dit för att äta kvällsmat :O Det tar ju ändå nästan 2 timmar för oss att köra till köpenhamn.
Efter pizzabuffen var det dags för att leta efter ny parkering för nu skulle vi ju in på tivolis julmarknad. Vet inte hur många gånger vi körde runt Tivoli för att leta men måånga var det. Till sist hittade vi en ledig parkering men då kunde vi inte baka in där och  var tvungna att köra ett varv till så mamma fick gå av o ställa sig där. När vi kom tilbacka så stod det en annan bil o tjaffsade med henne o körde typ på henne. o min kära mamma stod o tjaffsade med dansken på svenska medans han nog inte fattade . Så typiskt min kära mamma ;) Men till slut gav de sig o körde o vi kunde pakera där.
Inne på Tivolis var det lite väl mycket folk men det var myssigt ändå med alla julprynader, lampor och allt. Det fanns bodar man kunde köpa saker i, en ställe man kunde gå in o kolla på tomtar, Elinor och Mathilda fick varset åkband så de åkte en hel del karuseller. Det började regna rätt mycket och man blev väldigt våt tyvärr. Men då gick jag , mamma o elle in någonstans o drack varm choklad.
Körde hem ganska tidigt eftersom det är jobbigt att vara genomblött.

När vi väl kom hem vid halv 11 tiden så var det bara att platta håret o sen fick jag skjuts av Mia till Nille där det skulle festas. Det var mycket folk där. Innan vi begav oss mot Qbar sen så stannade jag o Sandra till vid FredsoCompany för att äta lite. Han ena som jobbade där var rätt rolig o frågade mig om jag verkligen skulle ha lök i hamburgaren när jag skulle ut på krogen ;)
Blev Qbar sen , träffade en hel del trevligt folk o sen var det någon som lurade mig o började tjaffsa med mig när jag hälsade på min killkompis kompis , trodde fan hon var den svartsjukaste typen jag någonsin träffat o började tjaffsa tillbacka lite typ. Men sen sa hon att hon bara hade skojat o att det inte var hennes pojkvän utan bara hennes kompis hehe .
Drog in till stan efter Qbar för att några skulle sova . SKulle egentligen sovit hemma hos Sandra men jag, Freja o Kim gick i förväg hem till Kim o jag somnade direkt när jag la mig på soffan. De andra hade sedan varit på efterfest.

På söndagen vaknade jag upp av Kims lilla farmor som vanligt var i hans lägenhet o stökade. Skulle egentligen på julskyltning men blev inget av det för jag orkade inte. Följde med mamma till Överskottsbolaget o på kvällen blev det lite familjemyss med glögg och pepparkakor.

Malmöshopping med Sandra + fixat naglar

Idag blev det shopping i Malmö med Sandra , köpte först en klänning och en tröja på New Yorker sen blev det även lite annat kul köpt som julklappar och julte till mig själv. Gjorde även fransk manikyr på naglarna sen , det var av elever o kostade bara 150 kr så får väl se hur bra det egentligen håller.





Nu blir det Rädda Willy här , har inte sett den filmen på flera år men kommer ihåg att jag älskade den så hoppas jag fortfarande tycker den är bra. Ska även dricka lite julte och kanske annat någon kaka eller annat gott till det.





Idag och imorgon blir det till att fixa saker

Såhär sen dagens och morgondagens planer ut, men först dags för frukost



Idag

Söka jobb
Kolla upp om pengar
Städa lite
Skicka iväg personligt brev, vilka jobb jag har sökt till acedemeid
(Stan med Kim och Sandra)
Skicka brev
plugga lite körkortsteori


Imorgon

Banken
Kanske prata med Acedemeida om pengarna
Söka jobb
Övningsköra



Ugglebadet, donkan och film med vänner

Idag skulle jag och vännerna till Ugglebadet i perstorp och efter mycket tjatt om att turken metchi och markus skulle snabba sig kom vi iväg, dock blev det faktikst bara en timme. Men den timme var skoj. Jag o Sandra åkte vattenruchbanna tillsammans en gång och det gick illa för jag landade på henne lite typ och naglade mig själv hårt i ansiktet.
Sen blev det donkan. Jag tog en Happy Meal och fick en StarWars leksak men eftersom jag var på donkan med tvålekfulla killar så fick jag inte behålla den själv ett längre tid, eller de frågade förstås om de kunde få den och de blev helt exalterade över den, överdrivet mycket. Sen blev det film hemma hos Macke som jag dock var lite för seg för att hänga med i , men en trevlig söndag iallafall.


Lördagkväll, vilken härlig kväll

Var först på stan med Elinor det blev nya öronhäng , kajal och lite cider till kvällens festande. På kvällen skulle det som sagt bli fest . Festen var hos Macke och jag stack dit vid 10 och sandra skulle komma kort efter men det gjorde hon inte , istället ringde hon mig vid halv 12 tiden och vi bestämde att vi skulle träffas utanför lägenhet för att gå till björket men björket som alltid annars har halva priset till 12 hade det bara denna gången till halv 12. Typiskt ! Vi gick inte in , utan gick istället hem till Sandra för att hon skulle hämta dricka och sen till festen men då skulle alla gådärifrån så följde med dem till Qbar. Träffade en taxichafför senare när jag var ute som jag hade träffat en annan kväll för  ½ år sen när jag var ute med Gina och Erika och som jag o Gina sedan när Erika plötsligt hade försvunit med en kille åkte gratistaxi med. Han kom fortfarande ihåg mig , kan ju säga att inte hade kommit ihåg honom ifall det inte vorre för att jag inte känner till någon annan taxichafför än honom (eller jo min pappa ska börja köra taxi nu men inga andra). Satt iallafall ett tag i taxin och tjabbade med han.



Det är dags för fredagsmyss om det så är det sista jag gör, snart är det fredagsmyss

Var hos Sandra igår med henne och Kim , vi hade fredagsmyss och vi spelade spelet "Galen Panna" vilket var mycket roligt.
Det gick ut på att man hade ett band med två kort i pannan på det ena stod det vart man var och på det andra vem man var och sen skulle de andra ge ledtrådar på olika sätt så man till sist kunde lista ut.





Vikat på förskola, träffat Sandra, träffat Alex

Dagen började med att jag åkte till osby skulle ju vika på en förskola där, mamma körde mig dit.
Det blev några trevliga förrmidagstimmar där halv 8 - halv 2. Det är alltid kul att vikariera, gillar ju både barn och pengar så hehe. Dock är det alltid svårt hur de vill att man ska vara första gången man är där och sånt men jag försöker göra mitt bästa.

 
Jag får alltid massa frågar om min tandställning och det är faktikst rätt svårt att förklara. Vad ska man licksom säga? "Jag har den för att mina tänder ska bli finare sen??" Men idag var det en flicka som sa den roligaste kommenteren "Vad är det för armband du har i munnen?" Tog ett tag innan jag förstod vad hon menade hehe.

När jag satt på tåget på väg tillbacka till Hässleholm och smsade med Sandra så var hon tydligen inne i stan och undrade om jag ville gå en runda med henne så blev det sen. Köpte inte så mycket dels för att jag o Sandra o kanske några andra ska åka till Malmö eller Ullared sen och shoppa loss. Men ett svart nagelack blev det iallafall.




När jag kom hem så visade det sig att syster och hennes pojkvän satt i lekstugan pågrund av att hon inte hade någon nyckel, de hade suttit där i en och en halv timme.

Vid 22 tiden kom Alex hit dock stannade han bara nån timme eftersom han ska upp varje morgon vid 4 tiden.
(varken jag eller Alex ville va med på kort ändå så tjivades vi med varandra ni vet så som man gör ibland med sina vänner när man har mobil i närheten)


Slappdag med film o bakning

Igår träffade jag Sandra spelade lite kort, åt pollymuffins och gick en runda vid stan sen på kvällen och fönstershoppade.
Idag har jag inte gjort så värst mycket vaknade vid halv 1 och var verkligen hur seg som helst så det blev att ligga framför tven o kollade desperat houseweifs. Framåt kvällen bakade jag och min lillasyster lite det blev kolakakor och vaniljbullar, båda delarna blev verkligen lyckade. Sen fika vi o kollade på notre dam, som förresten Elinor blev väldigt förtjust i.


Sen blev det bad o lugnmusik o nu ska jag snart sova.
Godnatt





10:12 Fåttt mera jobb men idag är jag ledig

Det känns som att det har börjat gå framåt för mig på jobbfronten (äntligen efter ett halvår med väldigt lite jobb). Både denna veckan och förra veckan har jag fått en hel del vik på förskolor, fast alla ligger i osby.
Därför blir de lediga dagarna mer uppskattade och det känns inte lika mycket som fritid som bara är till överdrift. Utan idag ska jag njuta av att vara ledig det blir en god frukost, one tree hill och sen tror jag även det blir ett långt skönt bad.

James Lucas Scott såå söt !!


Jag skulle vilja ha en son som Jackson Brundage (James Lucas Scott) världens sötaste grabb ju !!


Festat i Lund

Igår skulle jag , Tanja, Sandra och Kim åka till Lund för att förfesta hos Martin o sen sticka viddare till Malmö och något uteställe där . Men gårdagen blev inte riktigt som planeterat för Tanja kunde inte följa med men Christian och Jeanet följde med istället. Först var vi på förfesten hos Martin och sen åkte vi till någon kompis till Jeanet men vi kom aldrig till Malmö , jag fick i mig lite för mycket dricka för det.
Idag har jag varit helt seg sov ända till 5 sen har jag inte gjort så mycket annat även om Sandra erbjöd sig att komma o hämta mig o allt så orkade jag inte för har både varit väldigt bakis och haft nackspärr idag. Blev till att kolla tv med familjen , mormor o morfar och mobror istället.

Dags att sova nu, godnatt

Om de två föregående helgerna - Haloween och en fest till

Kim klagade på att jag inte hade bloggat på länge igår och det är faktikst sant , det var ett bra tag sen det blev något skrivet. Får nog försöka bättra på mig nu.  Det har hänt en hel del men som vanligt så händer det mest på helgerna så det är de två förgångna helgerna som jag nu kommer att skriva om

- Fredagen: Fredagsmyss med Gina och David hemma hos mig. Kollade på idol o en film, sen skulle David vissa massa sjuka klipp med katter (?!??!?!). Han är nog lite galen i katter.

Lördagen , Halloween : Kvällen började vi hemma hos Kim där vi fixade till oss och åt pizza. Jag skulle vara en lite Zoombie flicka med två hästasvansar med rosetter, rosa klänning, rosa kofta , nappflaska , barbieväska , docka (som jag sen aldrig tog med mig) och hemsk sminkad. Gina hjälpte mig med sminkningen. Senare började fler och fler droppa in en av de roligaste utklädningarna var lätt Freja som pumpa och tydligen så hade Erika och Bea sytt in henne i hennes dräkt :P Allihopa gick vi sedan hem till Andy och Therse där festen skulle hållas. Festen var rätt seg i början men sen kom den igång och var mycket rolig. Lite innan 12 kom min snälla mamma o hämtade mig o några av mina vänner o körde oss till björket vi hann in innan de höjde priset. Trots Halloween var jag o mina vänner typ de ända utklädda. Eftersom det var Ginas sista helg i Sverige slutade det hela med att jag o gina stod inne på toaletten o grätt och Elin var vårat moraliska stöd. Efter jag tvätat av Halloween sminket (som hade kommit att se helt konstigt ut) begav vi oss mot Qbar. Där var det lite fler som var utklädda. Fredrik vann ett pris för att han var en av de bästa utklädda där. Jag och Gina följde med Kim och Freja upp en stund till Kims lägenhet innan det blev hemfärd.






- Fredagen: Fredagsmyss igen vilket bara är trevlig den här gången hemma hos Kim med en massa folk. Jag var rejält förkyld egentligen men det var trevligt ändå.
- Lördagen: Denna dagen hann jag med rätt mycket först lite ärende själv på stan och sen mötte jag upp Viktor på stationen för att gå och äta lite, hade ju inte träffat han på nästan 2 år. På kvällen följde jag med Alex till hans vänner alla var runt 26 så jag kände mig rätt liten på mina 20 år. Vid 12 åkte folk därifrån o då körde jag o Alex o mötte upp Sandra för att köra till en fest.  Kom till en mycket trevlig fest och sen blev det Qbar. Träffade en hel del vänner där och Glenn försökte stöta lite på mig men insåg rätt snabbt att det inte skulle funka men han bjöd lite i baren ändå för vänskaplig skull sa han. Efter Qbar blev det korveriks och sen var vi rätt många som ville på efterfest och Emil hade sagt att vi kunde komma upp till han och hans nya flickvän. På vägen blev vi av med Kim och när vi äntligen hittade honomn förklarade han för oss att han hade vatt tvugen att kolla på konstutställningen som de hade på kulturhuset genom fönstret :O Han är rätt knepig som sagt ibland , han är ju knappast typen av kille som är intresserad av konst. Men till slut kom vi fram till Emil men då var det ingen där så det blev till att någon ringde Nille och vi hamnade hos honom på en väldigt underhållade efterfest, lätt en av de roligaste jag någonson varit på. Jag, Sandra och kim var hemma hos Kim vid 7 tiden på morgonen kollade lite på barnprogram men somnade sedan en halvtimme senare. Att sova i en helt söndrig soffa är inget jag rekomenderar er.

- Söndagen vaknade jag i en söndrig soffa, med röksmak i munnen och kims farmor tittande på mig och undrande hur jag kunde sova på det där sättet. Det var skönt att komma hem sen ta en duch och slöa lite i sängen innan vi skulle fira farsdag för pappa här hemma och sen till mormor o morfar på middag.


Nu har jag skrivit hur mycket som helst , bäst för Kim att han har orkat läsa allt ;) Dags för en duch nu och leta fram klädder tills imorgon sen blir det nog film/serie och sova för precis som idag ska jag upp tidigt imorgon och åka till Osby för att jobba på en förskola.


RSS 2.0