Fredagsmyss

Fick jobba idag istället för att fixa med allt annat, men bättre det. Sen stack jag inom o köpte lösgodis, marabou, vecko revyn och även godis till Elle. Ska snart se på talang med henne o sent ikväll kommer Gina hem :D : D




Fredag - fixardag

Igår hände inte så mycket jag jobbade typ bara.
Idag känns det som att jag är uppe hyffsat tidigt fast att klockan är halv 10.
Känner mig helt förkyld men jag hoppas på att det bara är lite morgonfylkning och att
jag snart inte känner av det längre.
Snart är det dags för ägg och räckmackor och sen har jag en hel dag fylld med
massa jobbiga saker. Jag ska ringa acedemedia, affären som jag jobbat i om pengar, jag ska ringa telenor,
jag ska övningsköra, jag ska söka jobb o skicka jobbmail, jag ska ner till stan , jag ska till arbetsförmedlingen. Ja listan kan göras väldigt lång. Sen när jag kommer hem från stan vid 6 tiden blir det till att städa. Men sen ska jag
bara ta det lugnt. Gina kommer hem från Tyskland ikväll så hon kommer nog hit men det skulle nog bli rätt sent.
Ska se talang och äta massa gott typ kladdkaka eller ballerinakladdkaka eller marabou. Jag och Sandra pratade igårnatt om massa god saker på msn och jag blev väldigt sugen så ikväll ska jag bara gotta i mig massa.


Ägg och räck mackor nu :D

Hejsvejs !

The times tralvers wife's

The Times travlers Wife's en underbar film som jag precis såg på, rekomenderar den.

Orkar inte skriva vad den handlar om så har kopierat detta från filmtipset.se

Första gången Clare träffar sin blivande make Henry är hon bara sex år gammal. Henry är trettiosex och dyker upp hemma hos Clare från ingenstans. Det visar sig att han lider av en minst sagt underlig sjukdom som gör att han kastas från tidsålder till tidsålder. Han är en tidsresande och som sådan lever han ett komplicerat liv. Under åren som följer fortsätter Henry att besöka Clare och slutligen blir hon förälskad i honom. Men det är inte förrän Clare fyller tjugotvå som hennes och Henrys tidsåldrar synkroniseras för första gången och i nutiden ser situationen plötsligt annorlunda ut. Clare känner igen sin tvillingsjäl och älskade, Henry har ingen aning om vem Clare är.



Rubrik

Tyckte nyss jag såg en geting framför datorn men den måste varit en flugga eller hur ? Jag menar getingar i april när det är dåligt väder ute njaa . .fast det var ett bi i uterummet häromdagen så kanske?  Jag blev iallafall lite rädd först för jag har ju faktikst geting förbi.

Fast nu var det inte om getingar jag skulle snacka om tänkte istället berätta vad jag ägnat mina dagar åt sedan jag senast skrev så nu får jag ta och tänka så att det knackar.

Hmm i fredags jobbade jag först ett par timmar sedan så satt jag och min syster Soja hemma hos Pappa ett tag och kollade på talang, gillar det programmet !! Sen cyklade jag till Kim där även Sandra var vi spelade lite spel och sen var vi uppe hos Emil och kollade på film. En annan sak som också är värt att komma ihåg är att min älskade 6 åriga lillasyster gick på sitt första skoldisco som hon verkligen hade sett framemot.

Det roligaste där var tydligen att jaga Ludde ? Hmm det börjas tidigt hahah fast hon gillar ju en annan kille bättre och har tydligen varit gift med den här andra killen också hehe kommer ihåg när hon kom hem från skolan och sa att hon skulle ha en fin klänning på sig för då skulle hon minsan gifta sig med honom nästa dag haha ! Eller när hon satt framför något datorprogram och hade gjort naglar så kom det uppe någon text om att killen som man gillade skulle tycka att man var fin i sina nya naglar och hon sa "Erik??" till pappa hahah . Det är rätt roligt för hon har ju redan börjat snacka om killar som bara den ibland säger hon att någon kille är snygg tillexempel i ett spel där det fanns bilder på killar och även när vi kollade på "dating in the dark" igår så började hon snacka om vilka killar som såg bra ut. Asså hon är 6år så kan väl tyckas lite tidigt ???? Men folk säger ju att hon är lik mig så varför inte egentligen :P
Hon tycker att jag ska satsa på Kim (min bästa killkompis) förresten det har hon alltid tjattat om.


Nu kom jag verkligen utanför ämnet skulle ju inte berätta om henne utan om dagarna som har gått :P

I Lördags jobbade jag först sen på kvällen skulle vi festa dessväre blev festen som vi skulle på instäld så Kim fick ha en liten fest eller förkrök kanske man ska kalla det för trots han jobbiga granne som klagar bara man ser på film men iallafall så var vi ett par stycken som spelade spel och jag som hade kommit sent svepte snabbt i mig mina cider. Sen bärde det av till björket , dansbandsbjörket , det går verkligen dåligt för det stället o där var inte alls mycket folk. Försökte dansa lite på dansbanan med Kim men han hade ju sina egna steg och tyckte jag bara skulle kunna följa hans steg. Det finns ju faktikst speciella steg av en viss anledning att även om killen för så ska man kunna veta stegen . Det funkade iallafall inte så vi höll oss mest i det andra rummet där det var vanlig musik. Sen gick vi till Qbar och fan vad seg jag blev när vi kom dit , blev iallafall ingen efterfest för jag ville bara hem o sova.

Söndagen hände ingenting på och knappt måndagen heller förrutom att jag var uppe på vinden på måndagskvällen och det är en speciell plats som jag bara inte kan låta bli att älska. Hittade ju gammla berättelser som jag skrivit på mellanstadiet, dagböcker, kalle o wendy tidningar, kläder som jag tog ner för att börja använda igen, en massa fame factory filmer säker ett 50 tal och mina egengjorda pärmar med mathias o johan saker (mina idoler som jag var sjukt BESATT i när jag var typ 16) , en med Johan Östberg och en med annat från Fame Factory.  Fan vad glad man är som har kvar de här sakerna.

I tisdags alltså igår så var jag på stan med Sandra, Kim o Elinor vi gick runt lite affärer och sen fikade vi på Madrix myssigt. Idag har jag inte alls gjort mycket förrutom att städat , kollat andra avenyn och kollat en film som hette The Time travler's wife, får ta och skriva om den någon gång för den var underbar (:

Nu orkar jag inte skriva mer men ni får ha det så fint






Torsdag - Elinors skola & sola

Idag var jag och hälsade på min lillasyster på hennes skola.
Man förvånas hela tiden över hur stor hon egentligen för det har hon
verkligen gått och blivit nu. Hon fyller ju trotsallt 7 år om cirka en månad.

När vi hade cyklat hem så la vi ut dynor där ute i det fina vädret och spelade
"tjejsnack" spelade alltid det med mina tjejkompisar när jag var yngre och det
var kul att spela det nu igen. Tänkte jag skulle sola efter att ha spelat färdigt för
det var faktikst skönt där ute och jag låg där med tshirt och shorts men sen somnade jag i typ en timme och när jag vaknade var det inte alls lika skönt längre, utan kalt !

Ikväll har jag sökt högskoleutbildningar, det var ju trotsallt sista dagen. Sökte typ 10 olika socionomutbildningar. Dock tror jag inte att jag kommer fixa engelskan, den har fan alltid varit mitt livs största problem ungefär , ett rent helvete mycket tack vare genom en lärare från grundskolan. Om jag inte fixar engelskan så åker jag till London som Au pair hos en svensk familj och pluggar engelska
på distans.

Ett avsnitt desperat housewives nu om min dator vill som jag vill. (det ville den inte innan så sitter vid mammas
dator nu istället)



Singellivet är friare ?

Ok ett lite flummigt nattinlägg men ni kanske förstår mina tankar ändå

Jag har faktiskt tänkt på en sak.

I nästan hela mitt liv så har jag varit singel om man bortser från A och en o annan som jag har haft det på G med. Men att ha någon på G är ju inte alls samma sak och det med A . Men om man bortser från den första tiden och om jag ska vara ärlig så var jag nog en
satans bitch mot honom (vilket jag ångrar djupt då det förstås var väldigt elakt)men sen var jag ju aldrig riktigt kär heller. Jag gjorde slut när jag ville det för jag visste ändå att han alltid skulle finnas där och det gjorde han också i nästan två år.

Det jag vill komma till är att jag nästan aldrig har kännt mig fast vid någon , jag har kunnat göra som jag själv vill och varit fri. Ja ni vet själva hur det är att vara singel ? Vill jag göra något så gör jag det utan att höra med den andra och vill jag pussas med någon när jag är ute så är det fritt fram för mig.

Eftersom jag har haft det så här så här länge tills jag nu är 21 år gammal så undrar jag hur fast jag inte skulle känna mig om jag gick in i något riktigt seriöst. Är jag rädd för att känna mig så fast ?? Jo lite grann får jag nog erkänna att jag fasar för det. Att inte kunna göra som man själv vill.

Men samtidigt vill jag verkligen hitta någon att bli kär i (även om jag har jäääävligt svårt för detta) , någon att dela livet med , någon att somna med och vakna upp med, någon som alltid finns där för mig. O hittade jag denna speciella killen så förstår jag att det hade varit mycket viktigare för mig än att just vara "fri" och egentligen hade jag ju förstås inte kännt mig fast då. För hade jag kännt mig fast så hade det kanske ändå varit för att jag var med fel kille ?

Tidsfördriv

# Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
"långa, klargröna grässtråna. Marken kändes mjuk och . . "
# Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En vägg
# Vad var det senaste du såg på tv?
Andra Avenyn
# Utan att se efter, gissa vad klockan är?
01:04 (den var 00:22)
# Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ingenting
# När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag var ute och frågade Elinor som cyklade om hon ville ha päronglass
# Drömde du något i natt?
Jag kommer inte ihåg men annars så brukar det alltid va en massa konstiga drömmar
# När skrattade du senast?
I eftermiddags med mina systrar
# Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Oj svårt att förklara eg men svart, rött o vitt och nemi (ja det var under min emo period vi målade om mitt rum senast)
# Har du sett något konstigt på sistone?
Nej inte vad jag kommer ihåg just nu
# Vilken var den senaste film du såg?
Hm. kommer inte ihåg vad den hetter. Men det var hos Emil o David på filmkväll.
# Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En riktigt dyr och snygg bil, en snygg lägenhet , en resa osv . Skulle nog även skämma bort vänner och familj och om jag inte har skänkt lite så hade jag nog kännt mig väldigt dum.
# Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Hm, en av mina bästa vänner när jag var liten hette Blåis och var en blå nalle och just nu ligger han på min säng ;)
# Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att ingen i hela världen skulle behöva oroa sig för mat, vatten, bostad och sjukvård!
# Tycker du om att dansa?
Ja , absolut !
# George Bush?
Inga kommentare
# Vad skulle dina barn heta?
Vet inte!
# Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Jag kan tänka mig att bo tex i London nu ½ år eller någon annastans men sen vill jag nog till Göteborg !
# Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen.


Dygnsrytmen är åt helvete !

Jag måste lära mig att kunna somna.
Men gud vad svårt det är.
Förr hade jag aldrig några problem med
sömnproblem.
Men nu har det fan bara blivit värre och värre.
De senaste nätterna har jag legat klarvacken till
halv 6 och sen gått upp vid 2-4 tiden. Sjukt !
Trots att jag somnade vid havl 6 imorses så var jag nu
tvunge att gå upp vid 10 , kom upp precis. O FAN VAD JOBBIGT
DET ÄR !! Känns som att klockan är mitt i natten !
Men jag har haft sömnproblem länge.
Kl 2 är tidigt för mig och halv 4 brukar jag somna :( ILLA!!

Men nu ska jag ta och äta frukost sen blir det övningsköra först med
pappa och sen med tafikskolan. UCH! Det är en sån sak som jag redan
borde ha fixat, men jag har gjort mitt körkort på helt fel sätt.
Övningskört , väntat ett år o sen övningskört igen.

Måste snabba mig nu godförrmidag (även om det känns som väldigt tidigt morgon/natt)

<3

Jag hatar den här ovissheten. jag orkar inte kämpa mer. Kan du se det , det jag ser ? Kan du se allt och mycket mer  ? Kan du se hur jag ber.  Mina sömnlösa nätter dem blir bara fler och fler. Allting har ett slut men jag vill inte att vi ska sluta här. Du säger att du älskar mig, säger att du har mig kär . Orden bara ... Jag hör vad du säger men jag undrar om du är sann. Kan du se det jag ser? Kan du se allt och mycket mer ? Någon, någonstans är jag över dig. Jag kommer att glömma, jag ska sluta drömma. 

Du har sån makt över mig. Jag är förlorad i dig. Kan göra vad som helst. Jag kommer aldrig att lämna dig. Skulle offra mig själv bara för att rädda dig. För dig skulle jag göra det tusen gånger om. Du har en sån makt över mig. Jaa, jag är förlorad i dig !

Jag försöker vara stark, jag försöker klara mig. Men sängen här är så stor utan dig. I mina tankar finns det bara du. Jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig. Jag vet, jag vet att allting kommer att ordna sig om jag får somna bredvid dig. Dagen är okej men på natten blir det svårt. Ensamheten slår mot mig så hårt. Jag klarar ingenting och allt jag gör blir bara fel. Jag känner mig så obekväm och stel. jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig. Jag vet, jag vet att allting kommer att ordna sig.

Allt känns bak o fram, ut och in o upp o ner. Det känns som att något har gått snett. Men jag vet inte vad. Jag hatar att missförstå dig som jag förstår så bra. Att det kan va så svårt att förså vad du behöver. Eller är jag så jävla blind att jag inte ser vad som är uppenbart ? jag försöker vara snäll , jag försöker att förstå. Jag kommer aldrig någonsin att ge upp. Ska försöka om., om, om o om igen. Ska va rädd om det vi har. Jag försöker att förstå, alltid gör jag något dumt.

Paint

Jag har lekt på paint  ; )



Jag o Gina


Jag, Sandra o Kim


Varm choklad och Gina i telefonen

Oehört seg dag.
Gick upp så pass sent som 4.
Åt frukost och sen har jag bara suttit vid datorn
förrutom den lila stunden när jag städade rummet.
En mugg varm choklad o telefonen med Gina i.
Ska fortsätta snacka ett tag nu med henne och sen blir det att se på serier.
Antligen blir det forsättning av Desperate housewives, se om på OC eller
börja se på Lost. Vilket hade ni gjort ?


Ingen kille utan en man !


Under min tonår har jag vatt med ett antal killar men dock aldrig riktigt fallti för någon.
Killarna jag har vatt med har varit trevliga killar och sett bra ut och visst kan jag erkänna
att jag älskar att killen får mig att känna mig speciell och att jag själv har blivit lite smått intresserad av
någon utav killarna men ändå har där alltid saknats nåt för mig.
Nu kanske ni tror att jag vill komma till att jag är homosexuell, lesbisk?  Men Nej, det var ju inte det jag skulle komma fram till.
Utan jag tror att jag märkt att en kille i min ålder kan ha väldigt svårt för att ta hand om mig på det sättet som jag vill. De känns omogna , inte lika erfarna och inte lika smarta. Däremot killar i kanske 29-32 års åldern är annorlunda. De är mognare, har mer erfarenhet, är smartare osv.
Interligents har jag märkt är väldigt viktigt för mig. Jag vill ha en kille som man kan filosofera med om allt i livet och som kan lära mig saker. Förra gånger jag fall för något så var det när en man pratade om en viss grej och verkligen visade att inte var helt blåst utan istället väldigt smart. Jag föll ! Jag kan ju säga att den här mannen inte var någon i min ålder utan istället var han runt 30 , jag tror inte att en kille i min ålder hade kunnat säga samma saker. 
Men det allra viktigaste är ändå killen sätt att ta hand om en på. Nu erkänner jag mycket men jag gillar när mannen har övertaget över förhållandet och det kan jag inte låta en kille i min egen ålder ha på samma sätt. Jag älskar att en mans sätt att ta hand om en och jag älskar att bli bortskämd.


Det sägs att killar och tjejer inte är på samma åldersnivå och det tror jag absolut på. 

Jag vill inte ha en kille , jag vill ha en man ! 


PS. Eftersom att min 31 åring har svikit mig ett antal gånger nu trots att han tydligen har känslor som han själv säger att inte försvinner så undrar jag: VART HITTAR MAN NÅGON ANNAN I DEN ÅLDERN???
Eller man kanske ska fortsätta träffa R ändå som är i den där 23-24 års åldern .. . :S
 


Fredag - Filmkväll & Jobb | Lördag - Caffefika & Qbar



Äntligen har min blogglängtan kommit tillbacka.
Jag är riktigt sugen på att skriva.

Igår jobbade jag på lager 9 det skulle förberedas inför morgondagens utförsäljning och det blev en hel del att göra och jag tror att jag prismärkte i över 5 timmar blev rätt jobbigt och var rätt trött efteråt. När jag kom hem blev det ett par telefonsamtal pratade med kim som skulle till dagen efter om vad hans kulle köpa för dricka till mig slutade med att jag bestälde 2 flak cider av honom, pratade även med Sandra och det slutade med att jag möte upp Sandra efter att ha ätit lite . Vi gick en runda och jag gick inom statiol och köpte popcorn för tänkte dra upp till R (= en kille som jag har det lite på G med) sen .
Men istället slutade det med filmkväll uppe hos Emil & David , även R kom dit.

Idag vaknade jag sent , åt lite frukost och skulle testa ett spel som jag och syster tagit ner från vinden märkte ganska dock att spelet inte skulle fungera så bestämde med Sandra att vi skulle mötas upp vid lager 9 för skulle se om det fanns nåt att fynda. Men min släkt må vara kneppig för om man ska ha utförsäljning bör man väl inte höja på vissa priser till det dubbla. Både jag , syster och Sandra har sedan innan köpt jeansklänning där för 150 men som nu kosta 300 :S Hmmm..
Det blev en fika sen och när jag kom hem var Elinor ute och lekte med granarna och mamma stod och räffsade löv så stannade ute och snackade lite skit med mamma :P

Ikväll blir det nog till att ta det lugnt till en börja och sen dra upp till R han och hans kompisar skulle sitta och öla en stund innan de drog till Qbar eller de kanske ska till Harrys (??) Själv ska jag bort till Qbar sen en runda iallafall.


RSS 2.0