Junis roligaste fester :)

Tänkte att man kanske kan åtminstone ta o sommarblogga men det lär ju säkert gå skit det med säkerligen ;) Men värt ett försök åtminstone. 
Det är snart juli och hittils har sommaren varit bra. Jag har jobbat, varit ute i Åhus en hel del, grillat med vänner o även med familjen förstås och en hel del annat. 
Jag tänkte iallafall ta och berätta om junis roligaste fester =)  
 

Tanjas 21 årsdag i Danmark                                     
Vi var ett par tjejer där o firade Tanjas 21 årsdag på en bar där. Bandet spelat happy birthday, dansade en massa, dansade även på bord och snackade massa med folk =) Jag stannade faktiskt kvar där när de drog hem sen :O Träffade en kille som var rätt trevligt till en början, bjöd på drinkar o sen ställde vi oss vid ett gäng människor varav en spelade gittar och dem andra stod och sjöng så vi började också sjunga. O jag fick för mig att de skulle lära sig lite svenska sånger men den enda jag kunde komma på just då var licksom "bä bä vita lamm" samt den svenska nationalsången men det slutade iallafall med lite Abba låtar istället och sen lärde de mig lite danska låtar men de kommer jag ju inte ihåg längre. Men kul var det.
Dock blev killen som jag träffat ganska snabbt dum i huvudet och ville att vi skulle ha sex och när jag sa att nej jag knullar inte runder då sa han att jag kunde bli hans flickvän istället. :O  . Sket i han snabbt efter det. 
Träffade en annan kille efter det som var mycket trevligare , vi var väl på någon annan bar och dansade med lite folk och på donkan men sen blev jag skit trött och ville åka hem och han tjattade inte om något annat som de flesta andra killar brukar göra utan erbjöd sig istället att köpa biljetten till mig till Hässleholm för jag hade bara biljett till Malmö och hade annars fått bytta där. Var hemma vid 12 tiden nästa dag men sen blev det lite fest på den kvällen med haha ;D
Kusin Mattias och Emelies Studetfester                                  

Kvällens studentfester började hos min kusin Mattias.  Vi kusiner står inte varandra så nära men var iallafall där med mamma o elinor o åt. Hamnade bredvid någon som också hade jobbat som förskolelärare och nu jobbade i en förskoleklass så snackade lite om jobb o sånt. Efter det körde mormor o morfar oss till Emelie. Våra familjer har varit vänner väldigt länge. Nu är det mest min syster o Emelei som är vänner men när vi var mindre så var vi vänner, eller nja ibland bråkade vi rätt rejält. Först var där rätt trist, snackade med lite folk men sen drog jag hem för syster o Mattias var där hemma med lite vänner. Chillade ett tag med dem men sen ville de till studentfesten där vi hade varit och eftersom det var nära så följde jag med tillbacka. Då var där lite mer ös. Dansade mycket och jag och en annan tjej råkade även sitta sönder en sak. Där var förresten en snuskgubbe hahah urk. En av tjejerna sa att hon skulle gå på toa så frågade han om han skulle följa med. Urk!


Föddelsedagskalas för Sofie och Elinor och sen Kims inflyttningsfest 

Började med att vi hade föddelsedagsfest för Sofie och Elinor här hemma. Sen följde Sofie och Mattias med mig till Kims inflyttningsfest. Kim som pratade med syster i telefonen sa att det inte var mycket folk där upp men när man väl kom dit så kunde man knappt inte ta sig in i lägenhet för där var så mycket folk. Det var iallafall en bra fest och mycket folk som man inte alltid brukar träffa så mycket annars nu längre. Efter det blev det Qbar, även det var najs !


Midsommar hos mig

 Jag ville ha midsommar hos mig i år igen eftersom jag tyckte att förra året hade varit himmla bra. Men sen började jag känna mig väldigt skeptisk, alla sa bara att de kanske skulle komma och man kunde få något rakt besked. Men min midsommarfest blev av och tur var väl det. För den blev väldigt bra o det kom väldigt mycket folk. Chill snack med massa kul folk, hoppade studsmatta och sen försökte jag även övertalla folk om att vi skulle bada men det krävdes ju att någon skulle börja så jag hoppade i med klänningen så hoppade även en del andra i sedan. Det blev efterfest hos James sedan där bordet blev en midsommarstång som vi dansade runt. Natten slutade med att vi satt och lyssnade på Mathias musik och jag var himla sentimitalisk, en gång i tiden var han ju mitt liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0