Trevlig och myssig helg med mina tjejkompisar (:

Det var ett tag sedan nu , hur mår ni alla ? Bra hoppas jag , själv är det helt okej :)
Har haft en trevlig och slapp helg. Första helgen på väldigt länge som jag inte festar får väl erkännas, kommer knappt ihåg när det hände senast.
I torsdagskväll hade jag , gina, sandra o kim spelkväll och ja jag vann ju på båda för man ta och skrytta lite med ;) Efter det hade jag väldigt svårt för att somna precis som vanligt men denna natten var det ännu värre och jag somnade inte förrän vid 5 tiden och sen skulle jag upp vid 8 för att jag o Gina skulle åka med pappa in till Lund. Det blev en trevlig shoppingtur köpte 2 byxor, smink, bodypeling, bodybutter, skor ,väska ,hårfärg ,te har säkert glömt något nu .
På kvällen tog jag mig ett varmt bad och sen kom Gina och Sandra hit vi skulle ha lite tjejkväll baka pizza, spela spel o äta gott, och spela melodifestivalspelet.
I lördags sov jag bort hela dagen och på kvällen såg jag och sandra på melodifestivalen . Man visste ju att Anna skulle vinna även om jag inte hejade på henne . Gjorde även lite annat , var bl borta hos David och Emil och blev bjudna på deras två 25 års fester dock är inte dessa förrän i sommar så får se hur det blir .

Nu är mormor o morfar här så ska gå och vara lite social , ska dessutom äta våfflor :D MUUUMMS!! :D


RSS 2.0