Min vän Regina hälsar på i Stockholm

Onsdagen därefter kom mina vän Regina hit , hon hade åkt ända från Tyskland där hon bor nu.

 (bild sen i våras)

När jag kom och mötte upp henne på stationen hade hon låst in väskan på stationen och var redo för en dag i Stockholm med shopping m.m.
Jag köpte blandannat ett stor myssig grå tröja och även en hel del annat förstås.
Sen på kvällen gick vi ut , vi visste inte riktigt vart vi skulle men slutade på Kellys där vi tog några cider.


Sen på torsdagen åkt vi ut till skansen. Jag gillar det stället ! Kollade på djuren, möte en tam ekorre som hoppade upp i ens famn, kollade på glassblåsning m.m.
Vi gick även in på akvariet men det tyckte jag var sådär , jag hade faktikst sett fram emot att klappa spindlar och ormar men båda två missade vi tydligen skylten vid ingången att det bara var på fre o lördagar som man fick göra det.
Sen skulle jag passa barnen och det hjälpte Gina mig med och på kvällen tog vi det lugnt o hyrde film.
Fredag var det dags för kryssning men innan dess gick vi en runda på tekniska museet.
Väl på kryssning var det dessvärre inte så mycket ungt folk.
Jag fick i mig lite för mycket drinkar och minnet av den kvällen och natten är rätt rörigt. 
Men minns att vi träffade en del trevliga killar där, en hiss som krånglar, goda drinkar och en hel del annat.
Tänker inte dela med mig av allt på en blogg men hmm. sjukt . .
Sen på lördagen var jag rätt rejält bakis och hade dessutom stukat foten rätt rejält m.m så fast att vi hade tänkt gå ut så blev det en hemmakväll med film och daimtårta.


Jag tog en del bilder när Gina var här men dem får jag lägga in senare för usb sladden ligger tydligen hemma i skåne.Nu är jag ny duschad och ska kolla ett avsnitt av gossip girl och sen sova för imorgon är det dags för jobb på förskola innan sedan ännu en ny trevlig helg kommer med bl resturang besök med eva och ost o vin kväll hos Jenni.


Egoboost med Linda och filmkväll hos Jennie

Jag är dålig på att blogga , jag vet. (börjar alla mina inlägg så typ va ? ;)
Men jag vill iallafall skriva om lite kul saker som har hänt . För det mesta blir det bara jobb, plugg o träning på vardagarna , därför är helgerna viktiga för mig och jag försöker hitta på så kul saker som möjligt.
Förförra helgen hände detta . .

Senast skrev jag att jag skulle ut med mina nya tjejkompisar det blev inte riktigt så då några var sjuka osv.Men jag o Linda gick iallafall ut vi skulle till egoboost höstevent som bl blondinbella höll i. Linda var mycket noga med att vi skulle ha goodiebags så vi var där typ en timme innan de öppnade. Men det var trevligt att stå och små snacka lite. Väl där inne var det super trevligt att gå runt och mingla lite och dricka drinkar som det bjöds på och snacks. Blondinbella var trevlig och gick och hälsade på alla. Vi fick förresten goodiebags.på lördagen hade Carro bjudit med mig till uteställe men jag kände att jag fick vara lite ekonomisk och det får istället bli en annan gång :)

på söndagen var det filmkväll med Jenni, Linda och Johanna , vi såg bland annat på en min stora feta grekiska semester.


Mattant :/

Denna vecka har jag haft rätt varienda jobb . . jag har som vanligt jobbat som barnflicka mån, tis o tors och sen igår var jag på en skola som mattant och imorgon blir det att jobba på dagis eller ja förskola för dagis får man ju tydligen inte säga.

Att jobba som mattant igår var inte det lättaste, jag kännde mig faktikst mest bara i vägen.  Oftast jobbar jag ju på förskola och då vet man vad man ska göra, man tar egna initinativ och jag är inte för att skryta men rätt bra för det och har fått en hel del possetiv kritik över det. Tror inte kritiken igår som mattant hade varit så possetiv.
Men inte så lätt när man känner att man är i vägen, borde ta egna intinativ och när man väl gör det så blir det bara fel.
Imorgon är det som sagt dags att jobba på dagis, bra det ! =)


Idag har jag har bokat kryssning till nästa  fre - lör, det är kryssning som går från sthlm - åbo och det kommer bara kosta mig och Gina 42 kr. Kryssningar är ju så roliga och det finns gott om billiga kryssningar. Förra gången jag åkte på kryssning åkte jag gratis och då med en tjej som jag inte träffa innan från internet. Umgicks dock inte så mycket med henne o hennes syster då jag hellre ville vara inne på det andra dansgolvet. Men jag träffade andra trevliga typer och var faktikst med lite annat folk tills morgonen hade kommit och folk börjat gå upp för att äta frukost. Karoken och att stå ute på däck och drika en drink medans man dansade till liveband var två av de härliga minnena. Men jag tänkte hella tiden att det hade varit roligare att åka med någon vän som man kännde bättre och nu är det dags för mig o Regina :D:DNu ska jag kolla lite till one tree hill och sen måste jag sova för imorgon ska det upp tidigt och jobba och sen ska jag ha en helt amazing kväll med lite nya vänner här i stockholm.
Höst i Stockholm =)


Det är länge sedan jag bloggade en hel sommar har gått och höstmörkret har smyggit sig på och det är faktikst oktober
nu. Jag var hemma i skåne under sommaren men än nu tillbacka i stockholm. Ligger på soffan , kollar one tree hill och har precis druckit en stor kopp te.
Förrförra helgen var jag hemma i skåne och umgicks med familj och vänner. Det var en mycket trevlig helg åt på kinaresturang med mamma o systrar, var hemma hos Sandra o Jocke, en mycket trevlig festnatt i kstad, hälsade på mormor och morfar osv. När jag var hemma packade jag även ihopa mitt rum i kartoner. Kändes konstigt och känns konstigt nu när syster ska flytta in där och hon hon håller på att göra om rummet.

Men jag ångrar dock inte att jag flyttade till Stockholm. Stockholm är en myssig stad och kul med större än Hässleholm. Dessutom har jag faktikst fått en del vänner om än inga riktigt nära så har jag iallafall träffat en del trevliga och roliga
att umgås och det händer nästan alltid en massa roliga saker på helgerna.

I helgen var jag bland annat på bio med Jennie på filmen bridesmaide , den var rolig men ingen film som man lägger på minnet. Sen på lördagen skulle det festas. Jag mötte upp Ida och vi hittade efter en del letande till hotell hilton där hennes vänner var , vi förade där. Sen skulle det bli utgång, dock är det nästan alltid samma sak på stureplan , man måste vara himla tidigt för att komma in och det är alltid folk som 'är vip o alltså få göre före. Det slutade med att det bara var jag o Lisa som drog in på ett ställe och hade kul och dansade med folk o vi var längst kvar på dansgolvet =)Nästkommande helger verkar bli lika bra först nu på fredag ska jag ut med lite nya tjejkompisar bl Jennie och Ida. Det är på ett ställe där blondinbella och några andra har fixat höstfest. Sen nästa onsdag kommer Gina och stannar över helgen :D:D

RSS 2.0