Vägskäl


Köpt dator o satc box. Ikväll blir det till att träffa vänner ( :

Det blev en dator faktikst (det fick bli en stor som sagt) sen var jag faktikst inne på ONOFF och köpte SATC boxen , super najs ! Syster föreslog SATC maraton fast det får bli en annan gång för ikväll ska först Gina komma hit o se på Idol precis som igår och sen ska vi nog följa med Kim och David till Andy och Therse.

 

Va med Elinor på hennes skola

Idag har jag varit med Elinor på skolan . Min lilla lillasyster är ju nämligen inte så liten längre utan har blivit stor och går nu i 0an . O idag följde jag med och såg hur hon hade det i skolan och hon verkade verkligen ha det bra, kul ju.



Gick hem och lagade mat till mig och snart ska jag och pappa snart köra och köpa dator till mig. Även om jag vill ha en liten som är lätt att ta med sig så får jag köpa en liten senare isåfall för de ska tydligen vara rätt dåliga och jag vill ha en bra dator nu.

Gina, Idol och onyttigheter

Har verkligen haft en onyttig dag idag med crepes, lasagn och popcorn på kvällen med Gina som var här och spelade spel och kollade på svenska Hollywod fruar. Men annars har jag faktiskt blivit lite bättre på att träna och hålla mig borta från onyttiga saker. När man tränar så blir man ju mindre sugen på att äta sådant faktikst och i helgen åt jag banan istället för godis och när Sandra ville ha med mig till donkan i eftermiddags så sa jag nej just för att jag bestämmt mig för att försöka hålla mig borta från sånt för mår inte så bra i min kropp.

Förresten vad tyckte ni om Idol ikväll ? Helt rätt att snubben med glasögon gick vidare däremot vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om att Calle gick viddare han kollar för mycket ner i golvet då borde nog HETISEN Eddie gå viddare istället och vet ni vad?? HAN ÄR SINGEL !!! (jag ska fan ha han !!)


090928

Godmorgon

Vad ska ni göra idag ? 
Själv har jag ett par saker som ska fixas ringa komvux om prövning, söka jobb,
skriva brev till behandlingshem för vill ut och praktisera på ett, kolla på dator osv.
Sen har jag även lovat Elinor att göra nåt med henne för hon har ju studiedag.


Ont i varenda kroppsdel

En slappis söndag då jag har ont i varenda kroppsdel efter igår, fy fan !

Skulle gå ner från en sak och trodde att en kille skulle ta emot mig men nej det gjorde han inteså vi hamnade på asfalten o ont gjorde det.

Kräftskiva och sen fest med dubbelutgång

Kvällen igår började med gäster här hemma och kräftskiva. Trevligt och gott !
Tog mig sedan ner till stan där jag skulle på fest , visste på ett ungerfär vart de var
och det var inget svårt att hitta dit för man hörde folk från balkongen.
Det var en kul fest med massa folk både vänner och främmlingar, vilker oftast brukar bli som bäst.
Innan 12 var det dags för att ta sig till björket  där det dansades mycket,  hände dock lite för
mycket med en kille där om man säger så.
Kvällen avslutades på Qbar.



(snodde lite bilder från Kims bdb)


Även om det var en trevlig kväll så kunde jag inte låta bli att störa mig på alla killar som var lite för självsäkra.
Det var helt trångt i soffan och då får en kille för sig att jag sitter så närma honom för att jag ville strula (ursäkta mig att det var trångt licksom) , sen var det en kille som trodde att jag skulle följa med honom hem till Höör och en som trodde att jag var intresserad av honom för att jag hade smsat han någongång. Nej det blir bara jobbigt när killar är för självsäkra !!


Lördagkväll , vilken härlig kväll

Vilka kläddproblem man kan ha. Det får bli den lilla svarta idag tror jag även om jag känner mig väldigt svart för ALLT som jag har på mig är just svart hehe. Gästerna är här nu så får gå och vara lite social, ska bli jätte gott med kräftor. Sen blir det fest hos Jeanette verkar som att typ ALLA ska dit så det blir säkert jätte najs !!

Fredagsmyss med Idol

Sandra, Susana och Bea är på väg hit nu, vi ska se på Idol och lite sånt ( :
Kim kanske också kommer senare.
Förresten har jag Kesoglass i frysen som jag precis har gjort. Kände att
jag var tvungen att testa det ska ju va ett mycket nyttigare variant dessutom
var det enkelt att göra bara till att mixa jordgubbar, banan och Keso.
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, nu ska jag börja kolla på Idol tills tjejerna kommer !


Jakten efter kärleken

"Man vill ha det man inte kan få", så är det för alla som inte vet vad man vill ha.. Det hör till, vi alla älskar jakten, det ska vara spännande och aldrig tråkigt!

Den dagen du känner att "det är ok att det är "tråkigt, dvs "säkert" är det rätt, inte annars.

Hittade detta i en annans bloggerska blogg och kan bara hålla med. Trodde aldrig att jag skulle använda hennes ord i min blogg men till sist kommer man faktikst underfund med att det är en roll hon spelar i bloggen och att hon kanske ändå är smart.


Stina- Lee har blivit mamma

Måste förresten säga grattis till Stina-Lee och hennes pojkvän till bebisen. Blev glad för deras skull : )


090924

Tänkte jag skulle ta och skriva om förra helgen, ni vet om Göteborg och allt annat som hände då. Men efterasom att det är två minuter till Idol börjar och jag vill inte missa det så får jag ta och berätta om det senare ikväll eller kanske imorgon. Vet inte direkt om någon bryr sig men jag vill faktikst skriva ner om det i min blogg ändå, mest för min egen skull. För det är väl därför man bloggar eg?

Tänkte skriva om min dag idag istället lite som faktikst har varit rätt så innehållsrik iallafall jämför med vanligt.
Dagen började med att jag gick upp kl 7 , ja faktikst väldigt tidigt för att vara mig men jag skulle in till Krisitiandstad till Acadamedia. Vi skulle ha jobbjakt. Man delades in två och två och sen skulle man gå runt och söka jobb till alla i Academedia. Tex kanske några andra två hittar ett dagis fast ingen av dem är intresserad av det men de måste ta och skriva ner om det finns möjlighet för någon att få jobb där ändå. Så kanske jag kan ta det jobbet sen medans de kan få lagerjobbet som jag hittade.
Efter det så gick jag lite i stan i Krisitandstsad. Fan vad det ska vara svårt att bestämma sig för vad man ska köpa ibland men det blev iallafall ett par jeansleggins behövde ju VERKLIGEN det och ett par strumpbyxor.
Efter att gått runt i Krisitandstadsaffäer i två timmar så tog jag tåget hem och träffade Kim på systemet samma problem där kunde inte bestämma mig för vad  jag skulle ha. Beslutsproblem som sjutton idag.
Var ute och tränade senare med Alex , min kondis suger verkligen men det var bra att träna med han faktikst, mycket pepande och sånt precis som när man var ute och sprang med syster förr.
Har även varit i parken med Elinor en sväng , sprang dit och sprang hem. Duktig man kan va ? ;)

Har även gjort en hel del annat men har inte tid att skriva för Idol började för 5 minuter sen så nu blir det till att slappa framför tven först Idol och sen lyxfällan sen var det även nåt annat program ikväll som jag tänkte kolla in något om komiker som ska tävla i att vara roliga.


Man blir lat av att vara arbetslös


Okej , en tråkig dag igen men får väl delvis skylla mig själv har ju blivit så satans lat att jag inte äns orkade ta mig ner till stan när Sandra ville fika och gå i affärer.
Snart idol iallafall.







Genom att adoptera denna droppe
och placera den på er sida/blogg visar ni
sympati för alla utnyttjade barn,
som finns på vår jord. Droppen är
en symbol för alla tårar som fälls
jorden runt av barn som lider i sin
ensamhet.

Ett konstigt inlägg ! (som ni inte kommer förstå)

O genast får jag den där känslan nej, nej ,nej bara det inte är så . . .
Men samtidigt vet jag vad jag har sagt till mig själv jag ska inte bry mig om någon av er. Men fan vad svårt det ska vara, det som borde vara så lätt !  Är det verkligen bara jag som har detta problemet undrar jag och ni fattar inte ett skit om vad jag snackar om.


Vikarierat på dagis

Vaknade av att mobilen bredvid mig ringde imorses, det var dolt nummer och jag funderade ett ögonblick på ifall jag skulle svara eller inte men sen valde jag att svara ändå och tur var väl det för det visade sig vara från ett dagis som undrade om jag vill jobba som vikarie idag. Lite pinsamt att prata när man är helt yrvaken.



Har sen jobbat 9 - 13. Det gick bra fast jag tyckte nog att barnen var lite väl små de väl upp till nästan 2 år och det var typ ingen som kunde prata. Jag föredrar lite äldre barn. Sen blev jag rätt så dissad av en tjej som gick i 8an som var där och praoade för när den ena som jobbade presenterade mig som vikarie så sa hon "Vaddå vikarie , ska inte hon också praoa där" Sen sa hon till mig att hon hade trott att jag var 16 men jag är faktikst 20 år. ILLA! ! Jaja man ska inte klaga, har ju längtat efter att få jobba lite och att jobba på dagis är verkligen inte fel.

Segis dag !

Har haft en segis dag, men det är faktiskt precis vad man behöver efter att ha haft en sån hestisk helg som min (skriver om den senare). Har bara suttit vid datorn , slappat vid tven och lite sånt.

Kollade precis på Svenska Holywood fruar, det programmet är ju fan riktigt sjukt och jag kan bara inte förstå hur Anna Anka tänker. 
Man ska vara vacker och tillfredställa sin man annars får man själv skylla sig om han är otrogen (??!??!), hon följer med sin man på turne dit hon själv inte vill,  hon verkligen ser ner på vanliga människor och förstår inte hur vi klarar oss med vanlig ekonomi och säger själv att hon använder 16 000 kr i månaden på make upp och nu såg det ut som att hon i nästa programm ska tvinga sina barn att försöka bli barnmodeller. Nej detta programmet och speciellt hon är riktigt sjukt !



Nu tänkte jag göra nått gott men det är svårt för samtidigt ska det inte vara onyttigt , någon som har nåt förslag? Sen ska jag se på Hipp,hipp, hora !


Dags för Göteborg nu !

Nu drar jag till Göteborg, det blir shopping, liseberg och Håkan Hellström ( :

Hoppas ni får en trevlig helg 



Efterlyses !

Fastnade ju som sagt för en kille på Idol , tänkte lägga in en bild på vilken kille det var men hittade ingen bra så gör så här. Ser du ut som denna kille så för guds skull hör av dig till mig !!!! ;)


Tjejkväll ( :

Sandra och Gina har varit här ikväll , trevligt med en tjejkväll ( =
Kollade på idol (där jag blev käär i en hottis) , lyxfällan och käkade lite popcorn , sen var vi ute och gick också.
Vi kom ju på att det inte hade varit dåligt att kunna koka ihop lite olika killars egenskaper och få ut den ultimata pojkvännen av det. Vi är Geni ;)

Okej nu bjuder jag på en mycket speciell bild från när vi var små. För visst måste man bjuda på sig själv lite ibland ? ;)



Göteborg imorgon så snart dags att sova jag ska bara försöka hitta min tanborste som konstigt nog är försvunnen :S


090917

En av de tidigaste morgnarna på väldig länge och eftersom att jag var med några vänner till sent igår så trodde jag inte att jag skulle komma upp. Men det gjorde jag och är inte så trött heller faktiskt. Men om man brukar sova till 12 så känns det lite som att vara uppe med tuppen nu.



På tal om igår vad gör man om man är ensam med två killar som har bestämmt sig för att slå över till filmkanallerna där det bara går porr. De flestade hade kanske gått men jag stannade faktikst kvar haha. Men gud det är ju kul att kommentera saker som händer i dem, sex är ju trotsallt ett av de absolut roligaste samtalsämnen.

Jag verkligen avskyr hur det är just nu. Jag vet att jag bara har en enda person att skylla på och det är mig själv men det är ändå inte kul att känna denna känsla. Det värsta är ju att jag inte borde känna så här. Nej Emma ska vara stark hon ska klara sig själv.

Får kanske ta och berätta vad jag gör uppe så här tidigt för en gångs skull ? Jo , jag ska iväg ska hjälpa Mia att städa hennes gammla hus som sen ska säljas ut , huset har varit obebott i flera år och se riktigt illa ut. Men jag får ju lite pengar men den största anledning till att göra det är ju att det är det minsta jag kan göra för henne så mycket som hon har tvingats gå igenom den senaste tiden.

  

090916

Vad har ni haft för er idag ?  

Jag har pluggat körkortsteori, övningskört och varit hos Mia lite idag. Fan vad sjukt mycket jobbiga saker den kvinna ska tvingas gå igenom tycker fruktansvärt synd om henne. Nu pågår matlagning här det ska bli ris med korvstroganoff till när mamma kommer hem. Hoppas ni har en trevlig onsdag : )

Hade kanske vatt kul med salsa men . .

Uch , jag blir bara så hemskt trött på att bo i en liten småstad.
Fick för mig nu att det kanske hade vatt kul att börja på salsa
(ja ibland får man verkligen för sig tokiga saker) men det verkar inte
finnas någonstans där man kan lära sig det i Hässleholm då får man ta o åka
till Krisitiandstad istället och det vet jag inte om jag hade orkat , skulle ju ha kostat
en hel del dessutom.


Ison och Fille - Jag skrattar idag

Idag tog jag mig en lång sovmorgon (inte så ovanligt hehe) och sen har jag bara kollat lite på tv, hörde denna låten på MTV o tyckte att den var jätte bra ( : Man blir licksom glad av den !



Gårdagskvällen med Gina

Jag och Gina hade en myssig kväll igår , var ute och gick och sen satt vi och åt en massa gott och kollade på film.
 Jag som skulle sluta med det men jag åt nog mest gurka med dipp men sen blev det ju några chips också.

 (en av de första bilderna på mig och Gina för en himmla massa år sen)


Mohamed Ali - Hinna, hinna

Sitter här och väntar på att Gina ska komma hit , bjuder på en låt så länge !

 

Men nu kom Gina så ni får ha det så fint ( :

090914

Var på Academedia i förmidags . Man ska få extra hjälp av dem att hitta ett jobb och det var första träffen idag och får väl säga att det faktikst verkade ganska så bra. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Gina ringde precis hon hade kommit hem från Tyskland nu så vi skulle hitta på något ikväll. Tänkte först att vi skulle gå på bio men filmen som jag ville se går inte ikväll, så får bli nåt annat.
Ska lägga mig på soffan nu slappa, kolla tv och plugga lite körkortsteori.


Riverside

Kollar på riverside när kim säger så här så får det mig att tänka till :

"Det är mer en känsla tror jag, du vet när man verkligen vill veta hur det hade varit om man hade vatt med den killen. Man vill ringa honom, man vill veta vad han tänker på."


OJ Kolla hur avsnittet slutar Kim strular med den nya killen,  jag vill bara skrika "GE MIG MER". Fan längtar till imorgon nu för då är nästa avsnitt ! (även om det avsnittet bara är 7 minuter långt)



Lördagen - fest o Qbar



Låg och tittade på lejonkungen och annat på tven halvadagen, mot kväll efter att jag hade fixat till mig så var Sandra, Bea och Susanna fortfarande sega så jag tog själv och cyklade ner till stan och till Annas fest. Men efter att ha varit där ett tag så fick jag springa ner för att öppna åt Sandra, Susanna och Bea. Festad lite innan det var dags för att dra till björket. Vi hade rätt kul där o elakt nog så satt jag , Natalie och Minett och asgarvade åt hur Sandra höll på i baren. ;P Men ni skulle ha sett hur rolig hon va ;D Kvällen har kunnat fortsätta på det sättet men jag pallade inte med trycket sen o det blev kaos! Jag fattar bara inte varför jag gör som jag gör och det var bara så sjukt dumt, så förlåt N.
Efter att ha gjort en väldigt dum sak var jag iallafall tillbax på björket, sen blev det Qbar där jag träffade Johan, som sedan följde med på efterfest efter att några hade köpt pizza. 


Fredagens maskerad !

 
I fredags var det som sagt maskerad för min del och ni alla ser förhoppningsvis vem jag valde att klä ut mig till och nej det är inte musse som en del fick för sig. Musse är ju sagt inte transa. Jag och Sandra träffades vid macken och gick sedan mot Sandra och Rebeca där festen var. Det var en himla massa lekar på festen så som ballongleken, jag har aldrig, sanning eller konsekvens och en del andra . I en annan lek så skulle en kille/tjej vara offer och gå in i ett mörkt rum och sen skulle en annan komma efter så skulle man göra nåt där inne som en liten kyss eller nåt. Sen sa vi till killarna att vi tjejer tänkte gå in i "det mörka rummet" och sen skulle de komma en o en efter men istället som att de blev som i killarnas fantasier (ja ni vet ;) så slog vi lite lät på dem, kittlade en fast sen var vi snälla mot en och gav han en gruppkram o Kim pussade vi alla på kinden ;) o det ska han tacka mig för ! 
Jag och Kim stack sen inom Qbar en runda och när vi gick där jag som mimmi och Kim som pirat så fick vi ju lite blickar efter oss men vi tröttnade ganska fort på Qbar ändå och Kim ville köra till kristiandstad där Bea hade fest och jag följde efter. Var ju där lagom till två sen körde vi hem vid fyra tiden.

Gamla idoldeltagare ;P

Det är kul när gammla idoldeltager kommer tillbax och jävlas med juryn. Här under har vi Måns och Robin, fast jag tycker att det med Måns var mycket roligare :P



Maskerad

Idag blir det maskerad , någon som har någon kul ide vad man kan klä ut sig till ?

Det har faktikst varit några maskerader innan i år så hade ju kanske kunna klä ut mig till nåt av det eller något helt nytt ( :

nyckelpiga(karnevall)
trasdocka (skattjakt)
kille (sandras 20 års fest)
djävuel (haloween) 
mimmi (tanjas Holywood fest) 






090911

Godmorgon, sov rätt länge idag med men jag kan inte hjälpa att jag inte kan vända på mitt dygn får ta mig ett nytt försök efter helgen. Drömde en massa konstiga drömmar. Först var det Soja och Sandra som hade föddelsedagsfest tillsammans på typ en resturang med jätte mycket folk. Sandra hade det nog trevligt för alla sjöng för henne och sen fick hon en resa till Malorca men Soja hade nog inte lika kul för jag blev rasande på henne och klöste sönder hennes hals =O
Sen drömde jag om två killar också , två killar som jag vet har tyckt om mig så jagade de mig med en båt fast det hela slutade med att de typ dog :O Eller sen överlevde han ena ändå, eller äch konstig dröm.

Vad ska ni göra idag?
Jag ska plugga till körkortet, stan (systemet) och sen maskerad !

Sandra och Kim ikväll = )

Spinningen var sjukt jobbig och nästa gång vill jag nog pröva på vattengympa istället.
Efter att jag hade varit hemma och duchat av mig så cyklade jag till Sandra där även Kim var.
Blev bjuden på smörgåstårta, snackade och spelade yatzy sen fick även Sandra sin present för hon fyllde ju år igår.

 (Kim blåser upp kinderna o dummar sig ;)


Spinning !

Måste snabba mig nu, snart dags för spinning med syster ( :
Jag som har världnes sämsta kondis kommer väl typ dö


Dröm om Melody Club !

Satt och lyssnade på The Sounds och kom plötsligt på att de faktikst var med i min dröm. De, The Ark och Melody Club. Jag hamnade i ett rum dit dessa tre banden plötslig kom dit. Men medans The Ark och The Sounds försvann väldigt snabbt så stannade han som sjunger (christoffer?) kvar så jag var själv där med han och hans familj tror jag. Han och jag försökte ta lite bilder på oss tillsammans , för även om de inte är några stora idoler för mig så vill jag ha bild som minne. De är ju ändå hyffsat bra. Sen blev vi kompisar men han vågade ändå inte ge utt sig nummer. Konstiga drömmar man kan ha ! ¨



Nu har typ alla fixat sitt körkort :(

Jag kan inte hjälpa det , men jag och tre andra vänner höll alla på att kämpa för att ta körkort!
Nu har de alla tre lyckas förrutom jag.  För tre veckor sedan hade ingen av oss körkort nu har alla förrutom jag. Och jag bode vara glad för dera skull och någonstans är jag nog det men samtidigt blir jag galen!!! Känner mig lite elak som inte riktigt kan visa min glädje för deras skull för jag blir snarare lite småsur, varför ska de ha fixat det men inte jag?
Fast det får mig att kämpa som fan som tur är ( =



Men jag ska ta körkort innan Nille och Andy iallafall annars ger jag nog upp på riktigt !


Nu ska jag göra ett körkortstest på datorn om "människan i trafiken"

Ni bara måste lyssna !


Knappen & Hakim, Busring.se


Det är så sjukt kul att höra på när knappen och Hakim lurar Tyra, Kissie, Kenza och Kerstin !

http://nrj.se/?underpage=165.30841

090910

Hej !

Idag kom jag fakitkst upp lite tidigare än vanligt, brukar ju inte gå upp förräns 12-2 tiden men idag gick jag upp kl 10, 00 = ) Så lite duktig var jag allt!
Men det är verkligen skit jobbigt att vända på dygnet har ju ändå varit uppe väldigt sent typ sen i juni månad. Så nu ligger jag kl 3 på natten och är helt klarvaken och kan verkligen inte somna, förr hade jag aldrig några sånna här problem. Är det någon som har ett bra tips på hur man ska kunna somna?

Jag har iallafall övningskört, ätit frukost precis , städat och läst lite idag.


Tävling !



"Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".


Bakgrundsbild till bloggen försvinner ju :(

 Fan jag blir galen, varför försvinner min bakgrundsbild i bloggen hela tiden? Lägger upp den på nytt varje gång jag är inne men sen försvinner den igen ! GAAH :(

Tatueringstankar

Nu kom syrrans kompis hit efter att ha tatuerat sig, det vill jag också göra !
Men jag är inte helt säker på vad men under en längre tid har jag funderat på
två fjärilar på typ magen/höftbenen eller vad man nu ska säg och sen ett budskap i nacken.
Båda två är rätt vanliga ju , men jag känner en person som har båda dessa så känns lite som
att härma även om jag ville det innan jag visste att denna personen hade det, hum får ta och
fundera på hur jag ska göra. Hur hade ni gjort jag menar desa båda tatueringar är vanliga och
jag vill ha dem innan hon hade dem , men samtidigt känns det dumt.

Men annars kanske det hade varit fint med något annat djur istället för fjärill?


Pankasrulle

Lagade pankasrulle till kvällsmat, det var verkligen gott så åt hur mycket som helst. Det var förresten min frukost/lunch och kvällsmat  ;) Ikväll ska jag och Soja börja på spinning , det kan verkligen behövas !


Grattis på föddelsedagen !

Idag fyller två av mina vänner år. Sandra fyller 21 och Erica fyller 19.
Så hipp,hipp , hurra !! :D



090909

Att jag gick o la mig klockan 5 är nog anledning till varför jag inte kom upp förräns nu och till att jag fortfarande mår som jag gör. Idag varvas körkortsteori med tv och läsning. Ha det fint !

Godnatt

Klockan är 5 nu så borde nog gå och sova, har försökt fixa med min blogg men som vanligt så vill den inte alls som jag vill och den blir inte alls bra men nu är jag bara trött på den och jag borde verkligen sova så sängen nästa godnatt !

Varför ska just de finaste människorna jämt straffas hårdast?

Jag kanske inte är den mest perfekta bloggerskan ? Jag har så mycket ord i skallen som bara vill ut men jag vet inte hur jag ska kunna skriva dem på rätt sätt för att få ner rätt känsla.

Vi har ett par nära vänner till familjen som tyvär fick vara med om det hemskaste som kan hända en familj i början på sommaren. Pappan i familjen hade nämligen hjärtproblem, inte så att han led direkt. Men så en dag så hittade mamman och hans 8 åriga dotter honom och trodde att han bara sov. Men de kunde inte få liv i honom. Tänk er själva att vara 8 år gammal tro att ens pappa sover men hur man än skriker och försöker få liv i honom så går det inte och till sist märker man att han är död.
Jag kommer ihåg när mamma väkte mig dagen efteråt och sa vad som hade hänt, jag kunde bara inte tro det. Att denna mannen skulle dö var inte alls något som någon hade tänkt på och jag hade hittentils bara varit med om att min farmor och farfar hade dött av ålderdom. Jag var ju inte dummare än att jag såklart som 20 åring självklart visste att det hände , men som alla säger man tror aldrig att sånt ska hända sig själv eller någon som står er nära. På begravningen kunde jag inte heller förstå det.
Men jag hade inte ståt honom allt för närma men jag grätt för dottern och hans sambo som han hade varit tillsammans med i över 10 år.


Trots detta så klarar sig hon och dottern hyffsat bra, de har varit iväg med mamma ett par gånger i sommar tex m.m. Men vad har sambon att välja på egentligen? Hon har ju en dotter på 8 år och hon verkligen kämpa för hennes skull. Hon ringer förstås till mamma ibland och gråtter i telefonen.
Detta gjorde hon även ikväll för nu ska hon bli tvingad att flytta ifrån huset. Eftersom hon aldrig var gift med mannen och han bodde i huset innan henne så går nu huset till hans barn och han har barn med en annan som är äldre än hans 8 åriga dotter och eftersom hans 8 åriga dotter inte har rätt till att bestämma än och inte kan få ut några pengar så är de de äldre syskonen som får bestämma, och dessa syskonen är sugna på pengar och vill sälja huset.

Jag tycker detta är så fruktansvärt orätvist. Inte nog med att de ska tvingas bli av med sin älskade man och pappa nu ska de även tvingas flytta ifrån huset och allt som mannen och hans sambo har byggt upp tillsammans under 10 år. 10 år tänk själva vad lång tid det verkligen är. Vad ska man svara sin 8 åriga dotter när hon frågar varför man ska behöva flytta ifrån huset som hon alltid har bott i?




Jag kan bara säga att jag tycker att det ska finnas någon annan regel. Om de hade varit sambo i 1 år , ja då hade det kunnat vara skillnad men har man varit sambo i 10 år ja då tycker jag inte att det är en självklarhet att huset ska gå till barnen ! För hade jag varit sambo med någon i 10 år och sen dött ja då hade jag självklart velat att han bodde kvar där tillsammans med vårt barn.


Andra avenyn och Idol

Tänker bara tipsa er om en sak om ni nu har råkat missat det. . ANDRA AVENYN OCH IDOL BÖRJAR IKVÄLL. Så jag tänker sitta bänkad framför tven kl 20,00 då Idol börjar,  kl 21,00 är det sedan dags för Andra Avenyn.

Ska cykla ner till stan och träffa Kim nu

Foto: SVT




090908


Borde svara på lite kommentarer men det får helt enkelt bli när jag kommer hem.
Dagens planer idag är till stan med Kim och köpa present till Sandra, hon fyller ju år imorgon.
Sen ska jag till qpolen med syster och skriva upp oss på arobic, så får vi se när man kan börja sen.
Nu ska jag börja med lite frukost för har nästan precis gått upp från sängen efter att legat och läst i nån timme.
Hoppas att ni får en fin dag ( :

Tröööt!!

Vad har ni för er? Jag sitter framför datorn nu igen och kan knappt slita mig pgr av att jag inte orkar resa mig upp. Är verkligen trött idag men inte konstigt.  Gääääsp!

Ska lägga mig i sängen nu och se på Aladdin ;)



Arbetsförmedlingen

Jag "råkade" sitta uppe ända till 4 i natt, fastnade framför datorn så var väldigt trött imorses, vaknade vid 9 var uppe och drack lite vatten sen gick jag o la mig sov till 11 sen började pappa banka uppe på vinden, ingen anning vad han håller på med där uppe egentligen så vaknade men var så pass trött att jag somnade om igen fast att det var störigt med att han bankade. Vaknade iallafall vid 12 och sen blev det bråttom för kl 1 skulle jag vara på arbetsförmedlingen. Men jag hann dit iallafall som tur var.



Det var nåt möte för de som skrev in sig på arbetsförmedlingen för ungefär 90 dagar sedan, man ska ju gå viddare nu med nästa sak och få mera coach (eller hur det nu stavas) och pengar. Så det var lite information om det. Man skulle välja vilken av "fyra olika" man skulle gå med i (alla låg tyvär i kristiandstad :( Men de hade information om någon av dem så de frågade om man brydde sig om vilken man hamnade i men det gjorde det ju inte för någon eftersom ingen visste nåt om dessa. De satte in oss alla i samma grupp så det börjar antagligen på måndag sen. Vill inte gå i samma grupp som en viss person där egentligen, för han är seriöst galen! Han gillade mig förrut och glömmer aldrig på en fest när han satt med värsta kniven och beklagade sig för att jag var med någon annan kille, suck !

Nu ska jag ta och röja undan i mitt rum, för det behövs verkligen !

Disney

Jag älskar verkligen Disney. Tänk vad mycket bra berättelser som de har gjort spec de gammla då som helt enkelt inte går att låta bli att älska. Men vilken är eran favorit ? Själv så kan jag knappt välja och det skiftar verkligen hela tiden. Men just nu så tror jag att jag att  det är peter pan, skönheter o odjuret, lejonkungen, den lilla sjöjungfrun och micke och molle som ligger mig varmast kring hjärtar, men som sagt det varierar.

Bwt jag heter ju Yasmine i mellanamn men när jag var liten så ville ingen av mina kompisar tro på det bara pgr av att hon i Aladin heter Yasmine och då skulle inte jag kunna heta det.




Ibland önskar jag att man kunde försvinna i en sån drömvärld igen

Det finns så otroligt mycket att säga om er två.
Om första gången jag hörde Mathias namn och på
en gång visste att det var nåt speciellt med honom.
Precis samma sätt kände jag när jag såg Johan i rutan
första gången, det var nåt speciellt.
Jag skulle kunna skriva i en evighet om hur underbara 
jag tyckte att ni var, att jag var helt galen i er och att
jag levde som en zombie, ja som i en annan värld där jag
tänkte , drömde och pratade enbart om er två. Det var mitt sätt
att fly från verkligheten som var rätt jobbig just då. Men trots
hur jag än hade ansträngt mig så skulle det aldrig räckt.
Utan att veta om det så räddade ni mitt liv från allt som jag
gick igenom då och jag är er evigt tacksam.



Just då var det en av de bästa dagarna i mitt liv och jag trodde
verkligen att jag drömde, visst hade jag träffat dem båda två
förrut men att träffa dem båda två samtidigt det var ju dubbelglädje.




?

Träffade en viss person idag , förstår inte hur du kunde kläcka ur dig det du sa.


Ibland kan det vara svårt att förstå hur andra människor tänker, och ibland kan man undra om det överhuvudtaget tänker alls?


Godsend!

Tråkigaste helgen på länge faktikst och ska jag vara helt ärlig så har jag faktikst inte gjort ett skit.
Men kollade på film och mös lite för mig själv ikväll iallafall.



I fredags var jag som sagt hos tandläkaren och fixade med tandställning , de satte bl dit en sak i gommen på mig, den är jätte irriterande , spec när man ska äta och sökte nu på det och fick upp ett forum där de snackade om att den kunde ge problem vid oralsex också haha , det återstår väl att se ;)

-

När man mår riktigt då tvingas man vara egoistisk för att orka med sitt egna liv och då kan man inte sammtidigt tänka på alla andra och på vad som är rätt och fel. Jag är ledsen men så är det faktikst.
Självklart vill jag inte såra/skada er men jag orkar inte alltid tänka mig för.

Desperat ?

Hur fan tänker jag ??????

Nu kommer personer säkert bli sura på mig för att jag är dum, jo tack ni behöver inte säga det jag vet redan det själv, men jag kan inte hjälpa det har bara lite otur när jag tänker.


Känner ni ibland som mig att ni är på tok för krånliga , så krångliga att ni knappt själva kan förstå hur ni tänker och varför ni gör som ni gör?
Jag känner så rätt ofta faktikst, som nu tillexempel.

Läste en grej som jag absolut inte äns borde reagare på, jag har ju sagt att jag inte vill vad gör det då om personen raggar på allt och alla?
Men för mig gör det faktikst nåt, för när en kille gillar mig ja då vill jag kunna känna mig lite speciell och inte som en i mängden.  Att man raggar på några är för mig inget konstigt men jag raggar på personer som jag finner intressanta och inte på allt och alla speciellt inte i nyktert tillstånd (kan ju förstås hända när jag är onykter någon gång , det ska jag inte neka till) . För mig verkar det bara desperat som att man kan ta vem som helst och vem vill bli omtyckt av en sån person? Nej jag vet att jag är trött och inte borde skriva en massa skit, men att du har raggat på den här personen också , hur tänker du egentligen??? För i mina ögon verkar du just nu bara vara en "Jag kan ta vem som helst, för jag är desperat" person.
Tro nu inte att jag försöker begära att jag ska få känna mig speciell av dig när jag inte vill va tillsammans , för så är det faktikst inte. Försöker bara skriva av mig och förstå varför man raggar på allt och alla? Det ända svar jag kan finna är att man är rysligt desperat.

Nej , jag borde sluta skriva nu för jag vet att det är egentligen jag som är dum , för jag får väl erkänna att detta till stor del ändå handlar om att jag vill vara speciell, bli omtyckt och få uppmärksamhet men inte av någon som ger det till vem fan som helst och jag begär inte att jag ska få det längre, nej det är ett avslutat kapitel men under tiden det pågick trodde jag fan att jag var speciell !


Brockback mountains ger minnen !

Har inte hänt så mycket idag för att vara fredag, begav mig ner till station imorses för att ta tåget till Krisitandstad skulle ju till tandläkaren men tåget var typ en timme försenat och när jag ringde tandläkaren så svarade ingen. Trodde jag alltså hade åkt på de 500 kr som de kostar om man inte kommer dit , men så träffade jag Alex på stan så han var faktikst snäll och körde mig till Kristiandstad. Fan den killen är alltid lika snäll mot mig (nästan).

Sen har jag mest vatt hemma idag pluggat körkortsteori och kollat ett avsnitt av One tree hill tänkte jag kanske skulle börja kolla på det.

Ikväll har jag också varit hemma faktikst, kollade på skönheten och odjuret med Elinor och sen kollade jag på brockback mountains som gick på TV med mamma, asså den filmen ger en verkligen fina minnen ! Filmen handlar som ni kanske vet om två killar som blir kära i varandra. Eftersom jag, Tanja och Carro hade en period då vi typ var galna i hmm ja bögar (!!!!!) så åkte vi till Helsingborg för att se den på biopremiär, Gina fick också följa med. En sjukt galen och underbar kväll var det !

(Dessa bilder är sjukt gammla)




Efter att jag sett filmen kom jag på att jag saknade Tanja och alla våra gammla galna saker som vi alltid gjorde förrut, glad över att ha dig som vän och glad över att du snart kommer hem från USA för då får vi ta och planera in en dag att träffas : )

(det får bli en gammal bild igen ;)


Gå ner i vikt!

Nu ska här börja tränas och ätas bättre, jag ska fan gå ner i vikt för detta håller fan inte längre!!
Kollade bland olika dieter innan en del är ju riktigt konstiga som popcorndiet (??!?!?!?!?) och en del förstår man ju att de absolut inte kommer att fungera som tex bara äta bananer själv kommer man gå upp i vikt igen sen.
Kunde inte ríktigt bestämma mig för någon men åt iallafall omellett sen utan ägggula för de ska tydligen vara onyttigt)
Sen var jag ute och sprang i skogen, skit jobbigt för mig som har jätte dålig kondis.
Jaja , tänker uppdatera för er sen hur det går för mig , gick ju faktikst hyffsat bra förra gången jag försökte men sen gav jag bara upp.




Mitt bästa tips till er som vill gå ner i vikt är absolut att föra mat och träningsdagbok alltså skriva ner vad ni äter och vad ni gör för då ser man det lättare och man vill ju att det ska stå bra saker i denna bok och då skärper man till sig rejält ;)




090902

Idag har jag också sovit till 12 (precis som vanligt).  Jag måste lära mig att vända på dygnet fast då får jag nog börja med att komma i säng lite tidigare, i natt somnade jag ju inte förrän efter 4 så får skylla mig själv att det då är nästintil omöjligt att gå upp när väckarklockan ringer vid 10.

Igår tog min kompis Sofie körkortet, grattis till henne med så nu måste jag själv skärpa till mig om jag inte ska ta körkort sist av alla känns det som. Så idag blir det förhoppningsvis ut och köra lite och sen ska jag varva körkortsteori med OC tittande (har bara en skiva kvar nu).

Men först blir det frukost.


En tisdagsnatt med Kim och Sandra

Sitter här en tisdagsnatt hos Kim med Sandra, vi har vatt på donkan och krängt och nu sitter vi som sagt hemma hos Kim. Har kollat på lite filmklipp , rätt kul . Nu sitter vi iallafall och dricker te. Ja vet inte vad jag mer ska skriva egentligen så ni får ha det så bra ;)

Sovställningar

Hur myssigt är det inte att sova tillsammans , älskar verkligen det!
Vilket sätt tycker ni är myssigast att sova på?


Det finns många sätt att sova på. Hur sover du?

1. Att sova sked är bland det myssigaste jag vet, fast även om det kan vara myssigt att hålla om pojken så är det ju helt klart myssigare tvärtom när pojken håller om en

2. Jätte myssigt att ligga så ju, fast kanske lite jobbigt när man väl ska sova

3. Det är väl så det blir efter att man har sovit ett tag

4 - 5  förstår inte alls det myssiga med detta, om man ska sova som på 5an så känns det ju nästan som att man lika bra kan sova i olika sängar och som att man har bråkat, nej dessa två gillar jag inte alls

6. Myssigt, fast killen bör ju ligga lite närmare

Fixardag



Även om typ halva dagen redan har gått så tänkte jag få en hel del fixat idag ;)





Hämta ut bankomatkort

Betalla räkningar

Skicka iväg brev

Plugga körkortsteori

Övningsköra

Städa

Ringa arbetsförmedlingen

Söka fler jobb

Kanske fixa med bloggen


090801

Fan , jag som skulle gå upp tidigare än vanligt (brukar ju inte gå upp förrän 12) så vaknar man halv 2, jaha där gick halva dagen :S Fast kanske beror på att jag inte kunde somna igår så satans ont som jag hade. Men ska äta frukost nu som består av 2 mackor med skageröra och gröt med banan, äpple och kanel (hoppas den inte har kalnat nu) o  kolla ETT oc avsnitt nu och sen blir det till stan och annat för måste verkligen fixa en massa idag även om jag är sjukt trött.


RSS 2.0