Tillbacka i Stockholm så rullar livet på ..

- Jag skaffar mig ett nytt gym kort och börjar träna igen.
- Jag fortsätter att passa ungarna.
- Jag går till frisören och skaffar mig en helt ny frisyr, inte alls kul att se hur han klipper stora bitar från håret och jag har verkligen svårt för att vänja mig vid min nya frisyr.

Jag är alltid ledig varje helg tom på fredagen.

Så på fredagen åkte jag in till city utan några direkta planer förrutom att lämna in min klocka på lagning.
Det blev ett besök på stadsmuseumet och sen bort till globen en runda och på kvällen såg jag på talang med Ann o Linn och sen hade jag filmkväll för mig själv.

På lördagen hade jag bestämmt fika med Lizette, Paulina och Carolina på gammla stan. Det blev en myssig lördag förmidag/eftermiddag med kladdkaka och kaffe och tjejsnack.
Sedan gick vi en liten runda gick bl förbi plattan där var det fullt av tjejer som höll upp justin biber skyltar för att de ville att han skulle komma till Sverige :O
Jag o Lizette shoppade lite sen och det blev en jeansjacka bl till mig :D              
När hon sedan var tvungen att bege sig hemåt gick jag runder för mig själv i Stockholm och bara njöt för Stockholm är verkligen vackert sådär på våren ! :D
På kvällen var jag på irländskpub med Emily.

På Söndagen skulle jag se en tvshow live men jag var en himla tidsoptimist och hann aldrig ge mig av dit men jag gick iallafall på ett gympa pass.


Valborg hemma i Skåne

Jag åkte faktikst hem en väldigt impulsivresa till Skåne över valborg.
Det var på Onsdagskvällen efter en inbjudan från Andy om valborgsfest och efter jag sett hur billigt det faktikst var att resa hem somtanken slog mig "Jag gör det!!".
Dagen efteråt bokade jag biljetter och på natten åkte jag hem.

Jag hade inte sagt något till varken mamma eller systrana att jag skulle komma , bara till pappa. Det var svårt att tyst gå in i huset och gå o lägga sig o kolla lite på sex and the city när man kommit hem för man vill bara rusa och väka allihopa men tyckte gott de kunde få sova lite till. Sen när jag hörde mammas röst så gick jag in i hallen till henne och eftersom hon inte var ett dugg bered på att jag plötsligt skulle vara där utan trodde att hennes dotter var i Stockholm så blev hon oehört förvånad och hennes ögon asså jag glömmer inte dem nu vet jag hur det ser ut när en människa inte tror sina ögon.
Elinor hade gått på toaletten och när hon öppnade dörren så stod plötsligt jag där och hon hoppade rakt upp i min famn sjukt glad och överaskad över att jag var där.
När jag väkte Sofie mumlade hon något om att det var overkligt att jag var där.

Sen åt vi frukost tillsammans och efter det sov jag ett tag för man sover ju inte allt för bra på de där nat tågen.

Senare på dagen gick jag o Elinor hem till Sandra och fikade. Jocke och Kim var också med.
Vi åt glass och jordgubbar och sen lekte Sandras lillasyster Nova och Elinor medans vi andra satt och snackade och solade.
På kvällen blev det först pizza hemma med familjen och sen iväg på en liten fest trodde jag o Sandra men när vi kommer dit så vill Kim o de andra två ut och gå. Jag o Sandra var inte alls speciellt sugna på det men följde iallalfall efter lättade för att vi inte tagit klackaskor. Vi kollade lite på stjärnorna och sen åt vi nässelsoppa hemma hos den där tjejen som dessutom trodde hon var häxa och försökte bota min förkylning genom att håla sin hand över mitt hjärta :O Hon hade blivit sjuk för att hon trodde att satan var god :O


Gud vad jag skriver ingen kommer orka läsa haha.

På lördagen var det valborg jag o Elinor var först nere i Hembyggsparken och åt glass.
Sen åt jag mat med familjen o med gästerna Marie, Mia och Matilda innan jag begav mig mot Andy på valborgspartaj !
Det var mycket roligt att träffa alla igen och jag blev såklart kallad för "Stockholmaren" nu.
Ett tag såg det dåligt ut med utgång för vi trodde att man var tvungen att ha fyllt 23 år för att komma in. Känns väldigt konstigt att börja vänja sig vid Stockholm och att det finns en massa ställen att gå på till att plötsligt vara hemma i Hässleholm och det finns typ inget.
Men vi kom in på Harrys ändå det vissade sig att det var 20 års gräns.
Innan vi gick in där råkade jag o Sandra ta ut väldigt mycket pengar ur atumaten hehe.
Det var jätte kul inne på Harrys och oehört kul att festa med bästis Sandra igen !

På söndagen blev det hem till mormor och morfar en stund och sedan en runda ut till Åhus med mamma o Elinor.

På måndagmorgon åkte jag hem.

Gina hälsar på

Mamma o systrana åkte hem på Tisdagen och på Fredagen kom Gina däremellan hann med att träffa Lizette en kväll och ta en cider med henne på en uteserverigen och jag hann även med en del träning och ligga på soffan och dega.

Men på fredagen åkte jag då in för att möta Gina på stationen =D
Jag hade lagat mat som vi åt när vi kom hem till mig och vi förade med några cider var och sedan bärde det ut i Stockholm vi visste att vi skulle till söder först och ta någon cider på kellys vi träffade en skum snubbe där som snackade om att "Regina Regnar" vilket Regina störde sig väldigt mycket på.
Sedan stack vi viddare tänkte först dra till Lobby men det blev rockbaren Medusa istället vi åkte inte allt för sent hem för vi hade ju en massa planer för nästkommande dag.

På lördagen åkte vi in till stan för att shoppa och precis som med mamma o systrana gick jag samma runda med Gina från medborgarplatsen genom slussen, gammla stan, tcentralen och slutligen hötorget. Vi var uppe vid gondolen som är en hög utsiktsplats, vi kollade på gatumusikanter, vi var vid slottet osv osv.
Idag hade vakterna på slottet extra fina dräkter antagligen för att det var påskafton och de marcherade en speciell runda.
Det blev även lite shopping förstås.


Lördagkvällen började precis som fredagskvällen hemma hos mig då vi åt och tog några cider. Vi var sugna på att gå på schlagerställe men hittade först bara en massa som var för hög åldersgräns på men jag är envis o ger mig inte i första taget så till slut hittade jag ett ställe som var schlager och inte allt förvånatsvärt även gayställe. När vi efter en hel del letande kom dit så frågade vakten om vi visste vad det var för ställe hehe han menade förstås ifall vi visste att det var gay. Regina är ju bi så hon gillade nog det skarpt ! Jag dansade med en killle som var väldigt rolig att dansa med och Gina hitade även ett ragg, en tjej.
Men roligare att dansa med Gina än med ragg så det gjorde vi sen.
Träffade även på Andreas Lundsteth från Alcazar, tyckte jag kände igen honom och sen när jag fick se hans pojkvän så var jag ju helt säker för hade sett de i ett program häromkvällen.
Snackade senare lite med honom och fick en kram :D

På söndagen var jag dunderförkyld och väldigt klagsam över detta men man kan ju inte ligga och tycka synd om sig själv hela dagen när man hade bästis här på besök så det var bara att dra sig upp och iväg för att vi hade planer på att grilla på djurgården och vi tog djurgårdsfärjan dit. Först hittade vi ett myssigt ställe men bestämde oss för att gå en bit till men gick då vilse men hittade iallafall tillbacka till slut ändå. Grillade kryddadkorv och åt potatisallad till och sen grillade vi masmelors (ok nu är det inte alls så det stavas men ändå)
På kvällen mådde jag fortfarande skit så det fick bli spelkväll hemma.



På måndagen skulle Gina åka hem men först hann vi med att gå en runda här på Essinge och sen åka in o äta ben och jerrys glass vid plattan :D

Mamma och systrana hälsar på i Stockholm :D

Återigen har jag samma proleblem när jag väl får för mig att blogga ja då har jag så mycket som jag vill ha nerskrivet och blogga om för att jag ska minnas det.
För nu har det återigen hänt väldigt mycket min familj har varit här och hälsat på, Gina har varit här o hälsat, jag har varit nere skåne väldigt impulsivt och firat valborgs och det har hänt en massa annat skojsigt också !


Först kom mamma o systrana och hälsade på det var en solig lördag o jag var så förväntansfull för fast att jag bara hade varit borta i 6 veckor så saknade jag dem enormt mycket.
Efter att jag hade mött upp dem på stationen (o  snurrat till det lite grann jag måste ha varit väldigt snurrig den där dagen för jag fick för mitg att man skulle gå av vid en annan tunnelbanastation än vad jag brukar när man ska hem till mig osv. osv.) så kom vi iallafall hem till Essinge där jag nu bor . Jag visade dem runt och jag hade fixat lite mat som blev mycket uppskattad så vi satt ute och åt den på terassen. Sen åkte vi in till Stockholm the city och gick lite runder innan vi beslutade oss för att gå och äta på en resturang i gammla stan först hamnade vi på fel del av resturangen för de hade nämligen en bar också men precis innan vi fick maten så blev det ledigt i resturangavdelning.



På söndagen tog vi spårvagnen ut till Skansen. Tittade på djur fast det var inte så jätte många djur ute dessvärre, gick runder o sen åt vi picnic som bestod av min hemlagade pastasallad som är enormt god !
Det blev även årets första glass ute.Elinor hon visade på hur hon modig hon var när hon klättrade i ett högt träd med lina så frågade mannen som hade hand om det om hon hade klättrade klart när hon var högt uppe i trädet men då säger hon coolt "nej jag vill klättra ännu högre".
På hemvägen åkte vi inom stan igen för mamma o sofie ville se gammla stan o vi kollade in vakterna uppe på slottet hehe. På kvällen lagade sofie o jag tacos o vi  spelade Elinors disney spel och jag gick en runda med mamma ute på Essinge.




På måndagen var det dags för "shopping" dagen. Vi gick den runda som har blivit en vana för mig att gå när jag ska shoppa först söder på medborgarplatsen genom slussen, tcentralen o till slut komma fram till hötorget. Det är en bra bit men eftersom det finns så mycket att kolla på vägen så är det bara kul !
Sofie köpte studentklänning och det enda som jag minns att jag shoppade var strumpbyxor, halsband och ben o jerrys glass fast förviso köpte jag säkert mer. Vi tog också djurgårdsfärjan över men var inte där speciellt länge förrän vi vände. På kvällen gick vi allihopa en runda i Essinge.


På tisdagen var det redan dags för dem att åka hem men vi hann med en del innan iallafall. Elinor o mamma gick och kollade i ett museum på kungaklädder och guldvagn osv och under tiden gick sofie och jag en runda på stan jag köpte 3 klänningar och vi var och åt pizza.
Sen var det dags att säga hejdå och det var riktigt jobbigt faktiskt , när de gick på tåget men inte jag så stod jag där med gråtten i halsen och ja det kom en och annan tår faktikst.
Men sen var det bara att vända om och gå viddare mot Stockholm och mitt nya liv , jag visste ju ändå att Gina skulle komma om bara några dagar.


RSS 2.0