Vill ha!! ;)


Jobbigt och segt

Vad har ni för er?
Själv är jag jätte seg, man blir visst det av att vara arbetslös man sover till 12 sätter på två avsnitt av OC och blir bara ännu segare. Jag borde egentligen ta tag i mitt liv har ju flera saker som borde behövas göras.

- Stan, kanske bytta tröjstorlek och hämta ut mitt nya bankomatkort
- Ägna mig åt körkortet, plugga teori och övningsköra. Men efter det som hände på körlektion förra gången så har jag verkligen ingen lust och dessutom har pappa ändå inte tid just nu.
- Skicka iväg brev, det kan väl väntas med till imorgon?
- Köpa dator, bestämma storlek och sedan köpa

OSV, nej shit måste ta tag i mitt liv eg, Men det får bli imorgon för mår inte alls bra idag eg


OC är perfekt för söndagar

Hur tillbringar man en söndag ? Jo man ser på OC , det passar ju extremt bra om man dessutom var ute och festade kvällen innan, så det är vad jag har gjort idag. Har snart sett klart på 3 boxen och jag vet vad som kommer hända i nästa avsnitt, vill eg inte se det hända men ska göra det ändå nu och sova sen.




Fest hos Anna och Metchi : )

Både Gina och Sandra jobbade till sent igår och jag hade ingen lust att dra på fest utan dem så stannade hemma till början på kvällen, var ju ändå trött och seg efter att ha sovit dåligt. Vid halv 11 tiden ringde Sandra för då hade hon slutat att jobba och vi bestämde oss för att dra till Anna och Metchi på förfest. Sen kom Gina också dit efter att hon slutat jobba. Blev Qbar sen, träffade Johan där. Hmm han borde inte bete sig som han gör mot sin tjej kan jag ju bara säg.
Sen blev det efterfest hos Nille , Nille och Dennis var helt galna fan fattar inte vad de höll på med och mina felsägningar. Skulle säga till Nille när jag låg hos han att han var spinkig så sa jag fan Dennis vad du är knubbig ;) Höhö! Pinsamt. Men efter någon timme så drog jag och Gina hem till mig då var det nästan helt ljust ute.  






Gick inte så bra att sova själv

Hur det gick att sova själv ensam hemma? Dont ask!!! ;)
Jag såg på OC, jag pratade med mitt ex i telefonen helt vettskrämd ja han tyckte jag skulle växa upp , med Emil osv.
Hoppas det blir fint väder så att man precis som i förrgår kan ligga ute och sola idag och då somna där för jag har inte fått en blund! =(

Snackat i telefonen med Emil

Oj mer än en timme senare och jag sitter fortfarande här, fastnade framför datorn och sen ringde Emil.
Emil är en kille som jag har snackat med på internet i typ 4 år , han har verkligen koll på det medans jag blev en anning förvånad. O han har koll på allt om mig känns det som, en anning skrämmande.  
Men jag ska sova nu , men tack för ett trevligt samtal känner mig lite tryggare nu faktikst med att kunna sova själv.

Fredagsmyss

Har haft fredagsmyss med Gina, Nille och Kim, mycket trevlig med hembakad pizza , filmer och singstar.
Jag hade även gjort kladdkaka men orkade själv inte äta något av denna efter all pizza men de andra åt (jag får ta och smaka den imorgon)





Har bestämt mig för att försöka klara av att sova själv i huset ikväll, uch gillar inte alls det egentligen men jag måste ju verkligen lära mig det. Ska kolla på OC så länge nu så jag blir trött och nästan somnar, fan hatar detta!! Dags för OC nu så jag får annat att tänka på, godnatt!

Gammla svenska såpor ;)

Gammla svenska såpor, vem kan glömma dessa? Förstår inte varför de inte kan göra repris på dem ! !!


 





Vem kan låta bli att tycka om Bert? ;)


090828

Godmorgon/Godförrmidag!

Sitter framför datorn och precis ätit baguet med ishavssallad, det är helt lugnt hemma för bara jag som är hemma. Soja och jag ska ha huset för oss själva i helgen för mamma och elle bor på hotell i Helsingborg med en kompis till mamma och hennes dotter och pappa ska köra skånerunt med motorcykel och något motorcykelgäng. 
Tänkte först ha fest ikväll men det blev filmkväll istället med några vänner , vilket är helt lugnt för mig ska ju ändå festa imorgon. Vi ska iallafall se på film, sjunga singstar, göra pizza (mycket godare än att köpa tycker jag) och äta gottis. 
Funderar bara på vad jag ska göra nu , har ju ingen lust att se på OC om jag sen ska göra det ikväll. Skulle behöva ner till stan och utreda några ärende men har verkligen ingen lust till att cykla dit så tycker att det kan gå lika bra att göra de en annan dag.

Men jag kommer säkert på nåt att göra, ni får ha det så fint !


Donkan med Kim

Jag och Kim var på donkan ikväll, han var sugen på milkshake och själv följde jag bara med för att hålla han sällskap men smakade en del på milkshaken förstås ;P Vi satt där länge och snackade massa skit.



Nu är det dags för ett stort glass iskalltvatten o sängen , se lite på OC och sen sova, godnatt


090827 (tandläkaren och solat)

Var hos tandläkaren först i förrmidags, hatar verkligen det tandläkaren bara drar och sliter i allt ju och sen ska man ha någon blå massa i munnen som ska göra avtryck men det känns som att man ska både kvävas och spy , uch ja !

Men eftersom att det har varit så fint väder ute idag så var jag ju tvungen att lägga mig ute i solen vid polen och bara slappa sen och där låg jag i ett par timmar.

Bwt

Måste bara tilläga några saker

- Det känns konstigt att se Gina springa förbi i Wallander filmerna (asgarvade för att det känndes konstigt att se)
- De hade någon grej i kylskåkpet som jag trodde var solskyddskräm men kom inte på vad det hette så frågade om det var sån som man smetade in sig själv i men det var någon energidrycka
- Godis är gott

Hemma hos Gina

Sitter hemma hos Gina och väntar på att en pizza ska bli klar i mikron. När vi umgås så brukar det alltid vara hon som är hemma hos mig och jag har inte varit här på säkert ett år pgr av spec skäl så lite ovant.
Men ska ha det myssigt ikväll ska se film och äta en liten bit pizza, godis , chip och sen ska jag smaka en ny sorts BJ.

090826

Så nu börjar även denna vecka gå mott sitt mit och sen är det bara torsdagen kvar innan helgen, ser framemot helgen som verkar bli väldigt festlig både fest på fredagen och lördagen. Jag tycker dock att det är skrämmande hur fort veckorna går. Jag fick mejl från arbetsförmedlingen att jag skulle logga in på deras sida igen eftersom det snart är 12 månader sen jag skrev in mig där alltså 3 månader sen :O :O Kan inte fatta det, tiden går skit snabbt helt enkelt och denna sommaren har bara rusat förbi sorgligt nog. Men vi har ju en hel del kvar som tur är o just nu skinner faktikst solen emellanåt där ute så ska gå ut och sätta mig och fortsätta med min körkortsteori, har en körlektion sen halv 4 och efter den ska jag träffa Ginis ;D


Sex and the city med glass, banan och chokladsås : )

Dagen har varit chill har faktikst mest suttit vid datorn , men har fått en hel del gjort framför den. Har mejlat lite viktiga mejl , ringt några viktiga nummer, sökt några jobb och rensat bland bilder. Nu ikväll har jag inte heller gjort så mycket vettig varvat OC tittande med Körkortsteori. Man blir trött av sega dagar så nu ska jag myssa till det framför tven för mig själv med sex and the city filmen och lite glass, chokladsås och banan till och sen tänkte jag sova.





Godnatt

090825

Godmorgon, jag som skulle gå upp tidigt idag :( Men så sitter jag här nu och gick inte alls upp så tidigt som jag tänkt mig och äter gröt med banan och jordgubbsylt, tycker det är gott.
Drömde värsta konstiga drömmarna där jag hade hamnat själv uppe i Göteborg på liseberg av en slump själv men det var lugnt för träffade på syster som också hade hamnat där uppe själv och gina med hennes tyska flickvän o tyska vänner. Träffade Kenza också (humm).
Men ska äta upp nu och sen måste ja ta tag i lite saker , måste ringa o få ett nytt bankomatkort, ringa körskolan, skicka mejl och ringa till några förskolor, plugga körkortsteori osv.
Hoppas ni får en trevlig tisdag


Trött

Det blir nog en tidig kväll, känner redan hur trött jag är så blir film (börjar bli en anning trött på OC) och sen sova tänkte jag .





Godnatt


Bananplättar och övningskörning

Dagen började med bananplättar och lite tvtittande , pappa undrade om jag ville övningsköra fram och tillbax till kristiandstad med vilket jag tyckte lätt som en bra ide så gjorde det allt gick bra förrutom att jag tycker det är lite läskigt att köra om man kommer ju så pass nära den andra bilen och känns som man ska köra in i den.
Jaja ska fortsätta att laga kvällsmat med mamma nu pappa har köpt en hel kyckling, älskar verkligen benen (uch lätt rätt otäckt eg)





Märkte nu att mitt inlägg från igår är borta :O Men jag gjorde ändå inte spec mycket det blev dator, Oc, fika hos mormor och morfar bara

Svacka

Jag får väl erkänna att jag inte är på topp just nu , inte alls. Det skulle vara ganska skönt att bara försvinna från allt, bara starta om på en ny plats. Jag är så trött på folk som sviker, folk som man trodde var riktiga vänner men då kan man undra varför dem gör som de gör fast kanske förviso jag som är för känslig (vad vet jag).  Jag råkar bara vara enormt trött på vissa, trött på att vara singel och tröt på att jag inte verkar komma någonstans i livet, jag måste läsa upp min engelska och kan inte göra det till våren och jag har inte tagit körkort än , med min åldersnoja blir det inte mycket lättare heller.

Min åldersnoja fördärvar verkligen i mitt liv och då är jag trots allt bara 20 år men jag känner att jag inte har nått dit i livet som jag vill ha gjort vid denna ålder och gjort de saker som jag vill ha gjort. När folk kan ta det lugnt en dag så känner jag själv att jag absolut inte kan göra det för det känns som att allting snart är slut , typ när som helst och att jag måste hinna med att göra en massa saker hela tiden.
Jag kan verkligen inte förklara hur jobbig den är för mig, men vad ska jag göra åt den?? 

Men jag får vara seriös jag kan inte fly från mina problem utan måste stanna kvar här. Jag vet ju ändå trotsallt att allt säkert snart blir mycket bättre igen. Eller?
Man kanske ska se hösten som en nystart då allting bara kan bli bättre







Near to you


Vad fan

Är på fest nu, Elinor iller är försvunene, nille har öppnat sig för mig ( lite för mycket) fan den killen läser verkligen mina sms från mig o kommer ihåg dem o jag är inte nycket, o imorgon kommer jag raddera detta men vad fan, AAAAAAAAAAAA¨
Nu bir det ingen utång till Qbar

Undra hur Kenza ser ut när hon är redigt pakad? hellre att man hade sett ut det på det sättet än så här, hon är säkerligen skit snygg medans Kissie som vanligt ärskit ful o måste reidiger vrjeje bild...


Grillat , snart blir det umgänge


Vad har ni för er denna lördag kvällen då? Själv har jag grillat med familjen o mormor o morfar och kollat på OC (hehe) men snart dags för lite socialt umgänge ska bli trevligt, först ska vi hem till en som heter Elinor och sen blir det nog Qbar en runda.


Pysslande med Elle

Har pysslat lite med Elinor idag det blev nyckelpiga och grodor gjorda av papperstalrikar ;)
Sen har jag förstås även kollat på OC, ikväll kommer förresten mormor och morfar hit vi ska grilla


Klick - ge mig lite mer


OC titande med paus hos Nille

Nu drar jag till Nille en stund, men stannar nog inte så länge innan jag cyklar hem och fortsätter ser på OC, är ju helt inne i serien nu igen. Där jag är i serien har precis Marissas fått reda på att hennes mamma har haft sex med hennes expojkvän och nu vill mamman spärra in henne fan blir galen på henne. Fast jag känner att en paus från OC kan vara på sin plats nu (efter att ha kolla i flera timmar)


090821

Igår såg jag som sagt film hos Kim med han, nille , elin och fredrik. Trevligt att de också kom förbi : )
Kom hem rätt sent men vaknade ändå tidigt fast det verkar svårt att inte göra det har ju hallen där alla brukar gå ut när de ska iväg precis utanför mitt rum så man vaknar ju redan vid 8 tiden men gick upp vid 10 gjorde en god frukost och gick och la mig igen för att se på OC.
 


Har ringt runt och ställt upp mig på vikarielistan till nästan alla förskolor i Hässleholm, så hoppas man får något sen måste bara mejla, skicka in paper och besöka ett ställe först. Men nu ska jag ner till stan och jobba i affären.

Ikväll har jag faktikst ingen anning om vad som händer , kim snackar om Malmöfestivalen men jag vet faktikst inte om jag har någon lust till det : /


090820

Jobbat idag 1-6 , gick en runda på stan också med Sandra och Kim o åt pasta



Ikväll kanske det blir filmkväll med pojkarna, ensam tjej med pojkarna :S
Men har inget bättre för mig men har iallafall sagt att ska de se på actionfilm så får de klara sig utan mig


OC

Har pluggat körkortsteori hela kvällen men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och kolla på OC, som är min favorit serie. Håller ju på att se om den och fast att jag redan har sett den och vet vad som händer så är serien helt underbar, älskar den !! ;D ;D



:'(


Jobbat o solat

Idag vaknade jag vid 11 tiden och satte på OC (har börjat kolla om på det) kollade på ett avsnitt och sen stack jag ner till affären för att jobba.Jobbade i ett par timmar och hämtade Elinor på fritds efter det, sen blev det att ligga vid polen bada lite och sola och har även övningskört .

Varför ska man förresten alltid råka boka in allt samtidigt? Ska både till arbetsförmedlingen o tandläkaren i Kristiandstad den 27 agusit, kommer aldrig hinna med båda så bäst att boka om en av sakerna.


Malmö ! (shopping och festival)

Igår var en riktig trevlig dag som började med att Gina ringde och väckte mig vid 1 tiden . Efter att ha kollat lite datorer med pappa (ska ju ha en ny) så begav jag mig till stan där Gina väntade med bil och vi sedan åkte till Malmö. I Malmö började vi med shopping på entre hade inte tänkt shoppa så mycket och hittade inte heller så mycket. På New York hade de lite saker för 15 kr så var ju tvungen att fynda lite och sen köpte jag en myssig , stickad tröja på Vero Moda innan vi åkte viddare.
 




Vi försökte ringa Kim och Nille som hade kommit in till Malmö för vi skulle gå på festivalen med dem men de svarade inte så vi körde och letade pakering och när vi hade hittat en så ringde Kim och sa att det var på folkets park så vi fick köra dit istället men höll på att inte hitta ut från den första pakeringen för det var ju vägarbete överallt.
På folkets park spelade Johnossi, ingen favorit till mig direkt men Kim ville se han.




Sen körde vi in till stan och gick även där lite och åt mat. Lite komiskt att det var två främlingar vid två olika tillfällen som ville bjuda kim på mat. Hum :S
Vid 12 tiden körde vi hem.







Idag kom min vän Sandra förbi och berättade en kul sak.
Det var ingen vanlig dag för henne ,  nej idag är dagen då hon tog sitt körkort.
Hon har ju inte pratat så mycket om att hon skulle köra upp så blev förvånad men grattis gumman !!!! <3 <3

Finjasjön och sen glass

Träffade Gina som sagt idag, först var vi nere vid finjasjön  men sen när det blev för blåsigt så åkte vi och köpte glass och satte oss hemma hos mig vid polen o åt dem.

(Ibland får man bjuda lite på sig själv :P )


Nu ska jag laga lite kvällsmat till mig och kolla på trollkarels hemligheter och sen en film

Fest med liveuppträde

Igår när vi åkte till Norra Sandby så trodde vi att det skulle vara en vanlig fest men när vi kommer dit ut så är det i en lada och hon som bor där sjunger medans en äldre man spelar gitarr. Det var rätt myssigt och trevligt och sitta där, dricka en cider , äte chips och se på dem. Eftersom jag ändå var bakis och allting snurrade så var det rätt skönt att det var lugn stämning där. Det blev dock lite mer festande efter att de hade spelat klart. Men jag, Nille och Kim stannade inte så länge förrän vi bestämde oss för att köra hem och laga pannkakor. Men på vägen hem så körde vi av vägen och eftersom det var min första trafikolycka (även om den inte var spec stor) så blev jag skit rädd. Fick punka på däcket.
Kvällen avslutades hemma hos Nille med pannkakor och film (som jag dock inte såg klart på).

Idag är det söndag och jag och Gina ska ut till finjasjön en runda ska bli myss : )


Ute igår

Trots att hårfärgning tog sin lilla tid igår så kom jag iväg till slut, kl 11 var jag på förfesten så blev ju ingen lång stund direkt. Men det var rätt mycket röj på festen en del som stond inne dansade och en del på balkongen. Fick reda på att det hade hänt en hel del på festen faktikst. Vid 12 tiden var det tid att ge sig ut en hel del gick till Kingan medans jag , Gina och Erika inte riktigt visste vart vi skulle gå någonstans. Men det hände en hel del ute vi träffade några killar ute som vi tänkte hänga på till en förfest med fast sen fick vi inte komma in men lika glada för det gick vi därifrån såg ändå spec trevligt ut där och de var nog lite för gammla för oss eg också , träffade ett par gubbar ute :S och träffade några andra killar också ute som vi hoppade in i deras bil och fick skjuts till Qbar men där var rätt tråkigt och inte spec mycket folk så begav oss tillbacka och träffade då samma killar som vi fick skjuts av till stan, träffade två killar i stan varav Erika följde med den ena hem och sen var det en taxichafför som sjuktsade runt mig och gina grattis lite efter lite övertalningsförmåga av mig , sen gick jag hem till Nille för att sova där medans gina gick hem.
Nu ska jag leta upp en ny tröja såg att tröja som jag hade på mig inte var helt ren och sen kommer Kim och Nille om ett tag också vi ska in till en fest i Norra Sandby dock ska jag ta det lugnt ikväll.

Stan och sedan hårfärgning

Jag har spenderat hela dagen med att jobba och vara nere i stan, köpte present till de två barnkalasen Elinor ska på imorgon, avrfärgningsmedel, hårfärg med slingor i och cider.

Var ju svarthårig förrut men nu sitter jag här med avfärgningsmedel och ska sedan färga håret brunt med slingor i och vet ni vad ? Jag är nervös som bara den !!! Det bara måste bli bra nu.


Ikväll blir det feeeest och det ser vi framemot ;)


Katt som laddar ner barnporr?

Råkade fastna på aftonbladets sida och hittade en väldigt speciell artikel, ja vad ska man tro egentligen?


Seg dag

Idag har det inte alls hänt spec mycket gick inte upp förräns sent sen segade jag mig igenom dagen la upp bilder från studenten på bdb , satt ute och läste lite och tittade på tv. Ikväll har jag varit ute och gått med mamma vilket var trevligt men nu ska jag lägga mig framför tven igen och se på en film.
 
Gina sa att hon skulle höra av sig till mig idag men det har hon inte gjort :O Hoppas det är som om hon har haft fullt upp med andra saker och inte det har hänt henne något för den människa brukar ju ha otur.

Godnatt!

Filmkväll med Gina, Kim och Nille igår : )

Gina och Kim kom hit igårkväll satt mest och snackade o de mobbade mig ganska rejält för att jag tror på andar och sånt. Kom fram till att vi skulle sticka och hyra film och när vi är på videomix så får vi sms av Nille att vi kunde se film hos honom istället så hamnade där och såg på två filmer.





Somnade nästan på en gång när jag kom hem och drömde lika konstiga drömmar denna natt men ska sluta snacka om drömmar nu annars får jag väl nästan skappa mig en katogori om drömmar ;)
Och efter att ha panpizza och saft till frukost (så nyttigt fast hade inte så mycket här hemma) så fick jag brev från skatteverket :( Så istället för att unna sig den klänning som man har gått runt och sucktat efter i flera veckor så måste nu en jävla skatt betallas på 400 kr istället :( VILL INTE! ! !!


Nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen och läsa en ny bok (läste ur den andra igår så skriver en recension om den sen) nu blir "Mamma sa att jag var sjuk". Sen kanske glass i parken måste ju äta min favorit från GB innan sommaren är slut

Försjunken i min bok

Jag har försökt mig på att baka idag blev ett par brända scones, en bränd tumme, konstiga chokladbollar.
Blev bjuden på chokladbolar av Therese där även Gina, Kim och Bea är nu men jag var försjunken i min bok så stannade hemma och ska gå ut och sätta mig vid polen för att fortsätta läsa nu men ikväll ska jag nog träffa Gina och kanske några till iallafall.



Konstiga drömmar

Uch hade inga roliga drömmar , först drömde jag att pappa dog , att moster var sur på mig prg av något på jobbet. Vaknade till sen och precis som förra gången när jag drömde om att en i familjen dog så hade jag bråttom upp och se så att personen mår bra. Men gick och la mig och läste sen och somnade. Det var verkligen en konstigt dröm jag drömde sen jag var hos en kompis och en annan kille (vet vem) kysste mig på ögonlocken och viskade ord i mina öron så gulligt men sen var det som att jag somnade i min dröm hos den killen och när jag sedan vaknade i drömmen och halvvaknade i drömmen också så kändes det som om någon som var stor log på mig och jag ville bara ha väck den hära är personen jag funderar på vem det kunde vara och kom på att jag bara hade drömt alltihopa på riktigt men jag kunde inte vakna upp helt utan var tvungen att komma på vem den här personen var. Jag tyckte mig känna igen tröjan på personen , det var tungt och jag kunde knappt andas vilket jag sa till personen också.

Uch var iallafall riktigt rälig dröm. Är jag den enda som har såna drömmar , man sover och drömmer men vet ändå om att de tinte är verklighet utan bara en dröm försöker vakna upp från drömmen men det går bara inte?

Låter väldigt konstigt jag vet men så är det.

Träffade Sandra ikväll ! ( : (o även kim en liten stund)

Jobbade på förrmidag idag gick bra mycket att prismärka och så , sen på kvällen körde vi till Maxi för att köpa skolväska till Elinor det är en speciell känsla man har när en lilla syster ska börja skolan, det känns som om hon plötsligt har blivit så stor. Frågade även om blekningsmedel för vill färga håret brunt funderar även på att slinga det, men jag vill inte att håret ska bli orange och jag vill inte att det ska ramla av när jag bleker det så känner mig lite orolig så blev ignen hårfärg köpt denna gången.

Sen bestämmde jag och Sandra oss för att kolla hur länge det nya caffet i stan hade öppet dock hade de stängt och några öppetider stod inte heller, men har iallafall hört att de ska ha kvällsöppet lite extra länge. Träffade Kim sen utanför videomix men han skulle hem och äta och så länge gick vi till en park men Sandra blev sugen på pommes sen ringde Kim och vi gick till en annan park.


Men nu ska jag fortsätta att läsa min bok, godnatt !


Citat från boken "Vår lilla hemlighet"

Har läst typ halva boken "Vår lilla hemlighet" nu och än så länge rekomenderar jag verkligen den. Det är riktigt hemskt vilket liv denna flickan hade.  Skriver förmodligen en resencion om boken när jag läst färdigt den. 



Tänkte lägga in två citat från boken som verkligen lätt hemskt:


"När jag blundade , kom jag att se bakåt genom åren och mindes den olyckliga , isolerade flickan som bott på Cooldaragh. En flicka vars föddelsedag förstördes, inte bara av hennes lidande , utan också av hennes oförmåga att umgås och få kontakt med sina klasskamrater. Hur hon såg dem som genom en fönsterruta, lekande, skrattande och pratande. När hon försökte komma in i deras gemenskap kunden hon bara imitera dem.
Det var för sent för henne att känna sig som en av dem, hennes barndom var redan slut. På sin tioårsdag visste hon att varje lycklig stund bara var en illusion"



"Det han sa sedan skulle bli en återkommande refräng: "Tala inte om det för mamma, flicka lilla. Det här är vår hemlighet. Talar du om det får henne kommer hon inte att tro dig. Hon kommer inte att tycka om dig längre."  Jag visste redan att det var sant. Den enda hemligheten jag dolde för min far var den hemligheten jag dolt för mig själv. Min mor visste faktikst redan. Det enda han var rädd för var att hon skulle få veta det. Så den dagen började vi leka vår lek, den som kallades "Vår hemlighet" och som han och jagskulle fortsätta att leka i sju år till"


Helvete!!!!

Platserna på komvux för att läsa engelska var redan fulla , vad fan ska jag göra med mitt liv??? :´(


090811

Hejsan, vad har ni för er? Själv så är jag rätt så nyvaken, man vaknar ju alltid så sent nu på sommrana. Men pappa började skriva ut massa papper från utskrivaren så var inget direkt trevligt att vakna upp till. Igår vaknade jag förresten av en flugga som verkligen inte ville lämna mitt rum fast att jag öppnade fönstret helt två gånger. Så irriterande att vakna upp av störiga saker.

Fick mail från Adlibris att de skulle skicka en ny bok till mig min gammla var nämligen sönder så fort man öppande den och så har jag skickat iväg mail till komvux , har ju inte fått något besked om jag ska få läsa engelskan och isåfall när?
Problemet är ju att jag fick iväg min ansökan lite försent men jag hoppas verkligen att det löser sig ändå.

Såg innan att vi hade ishavssalad i kylskåpet så ska ta mig en duch nu och äta den till något , ni får ha det så fint

profilbild?

Jag vet inte vad jag gör för fel men min profilbild går verkligen inte att få in på sidan. Jag har ju haft blogg förrut så tycker det borde funka men det gör det inte.
Men nu ska jag lägga mig och läsa , godnatt

090810

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit nere i stan och jobba, sen följde Gina med mig för att hämta mina saker hos Alex. Det var inga jätte speciella saker men ett par öronhängen och ett halsband som Bea gjort. Hon är duktig på sådant förresten ( : Sen följde Gina med hem till mig blev en massa snack och sen började vi snacka om att hitta på något spec innan sommaren är slut blir väl tyvär inget att åka iväg i sommar med vänner men vi tänkte ta och hinna med en fest hemma hos mig iallafall. En polfest med en massa sjuka lekar tänkte det kunde vatt kul.


Festivalen i lördags var förresten också trevligt. Det blev lite chill och drikande med några vänner hemma hos mig, jag och gina satt vid polen och snackade en massa viktiga saker vilket var myssigt fast blev lite förband när hon berättade om en sak. Sen begav vi oss ner till festivalen och efter det hamnade vi på efterfest hos Anna. Det var kul och Nille var The man (fast jag och Gina tror nog att han överdrev sin fylla lite granna)




Fest och festival igår och idag

Håller på att städa rummet för ska ha lite vänner här ikväll innan vi ska ner till festivalen. Igår var det också fest och sen festival, det var trevligt. Idag har jag varit med mamma, syster, mormor och moster vid en sjö.  Men ska fortsätta att städa nu och sen ska jag ut och lägga mig ett tag till i solen.


Barn som flyggvärdinor

Riktigt gulligt ju men samtidigt barn ska väl inte arbeta?? :O







http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5583653.ab

Bok med posten idag = )

Om sanningen ska fram så har jag ju typ bara suttit kvar här framför datorn. Jag är seg och mamma tyckte dessutom inte att jag skulle jobba förräns senare idag, ska ju blåsa upp 50 ballonger i mormors affär. Pappa kom iallafall precis med posten ett brev som jag ska skicka in om jobb och boken "Vår lilla hemlighet" som jag hade bestält. Så ska snart ut , äta frukost och läsa boken men först måste det damsugas i mitt rum.

Luhrsjön igår, myssigt ( :

Det blev inte att jag skrev något alls igår så får väl skriva lite kort om gårdagen nu istället. Slappade på förrmidagen och sen på efermiddagen så följde jag med mamma, mia, mathilda och elinor till stan. Elinor och Mathilda hoppade i hopptornet och gick i lustiga huset. Sen ville Mathilda åka virvelvinden och för att Elinor skulle våga så fick även jag följa med. Dock blev det lite väl för mycket för Elinor som började gråta så fick skaka på huvudet när de kom som ville snurra karuselen. Sen gick vi och fika blåbärspaj väldigt smarigt och jag tog en hello kitty med en sån tång till Elinor.
När vi kom hem vid 6 tiden så kom Gina och hämtade mig vi körde snabbt förbi Coop för att se om de hade såna dära bagueter och någon röra till det. Men de hade inget av det så körde vidare till Luhrsjön där en del andra vänner till oss fanns. Badade och satt och snackade. En myssig kväll som sedan avslutades på donkan.

Idag vaknade jag faktikst halv 9 idag tidigt för att vara mig, men trodde faktikst att klockan iallafall 10 och tänkte att jag kunde följa med mamma till hennes affär , ska nämligen jobba lite idag. Dock var ju inte fallet så fast nu kan jag ju ändå lika bra vara uppe och få lite saker gjorda som att söka lite mer jobb och städa rummet.

090806

Hej gott folk, vad har ni för er denna dag?
Jag försöker söka lite jobb men gissa hur många som svarade av alla rektorena i Hässleholms kommun, EN.
Jaja jag har iallafall försökt och får försöka mer senare idag.

Gårdags kvällen var trevligt med Danne Stråhed och trevligt umgänge. Det var jag, Gina, Erika, Sandra och Kim.
Köpte lite godis sen och åkte hem och la mig framför tven efter festivalen skulle se på filmen What happend in Vegas. Tyvär började bara filmen hacka efter typ 45 minuter och det var bara till att stänga av den efter att jag hade försökt få igång flera gånger. Men somnade sen hur jag dock kunde somna med sovtröja på mig och vakna med den på golvet vorre rätt kul att veta.
Jag svalde en hel sån sur patron igår förresten kändes väldigt läskigt.

Ska väl fortsätta att söka jobb nu

Stan snart igen med vännerna

Det var trevligt nere på stan med Elinor och förresten så följde Gina också med.
Det var ju gratis karuseller som sagt under en timme så Elinor åkte en hel del.
Min andra syster Soja hade varit och frågat om det även var gratis på de karusellerna för oss för tänkte
att man då hade fått passa på att åka lite. Men tyvär var inte fallet så.

Ska snart ner till stan med vänner också om cirka en timme. Det kommer bli trevligt och dessutom så ska Danne Ståhed spela och eftersom att Hässleholm inte alls brukar ha några kända som spelar så ska det bli trevligt. Dock så undrar typ alla vem denna Danne Stråhed. Så kan ju berätta för er att det är en gubbe som sjunger lite folksånger. Låter det inte bra? Höhö! *ironisk*
Men nu ska jag äta hamburgare och pommes vilket ska bli riktigt smarigt.

Vi hörs

Ner till stan med Elle ( :

Fixade med bloggen igår natt , lite nöjd blev jag allt även om det är en hel del saker till som måste fixas.
Det är fint väder ute nu vilket verkligen uppskatas ska ner till stan med Elinor för nu har det blivit festival där och det
är gratis barnkaruseler mellan 2 och 3 vilket Elinor verkligen kommer att älska. Försökte få tag på Gina eller Sandra tänkte om
de ville följa med men har inte fått tag på någon av dem. Däremot skulle en killkompis ner men han får man tydligen inte äns lov att hälsa på för att han skulle dit med exet. :S

Ska iallafall äta frukost nu och fixa till mig

Visste ni att? ;)

Här kommer lite onödigt vetande ;)



- Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier per timme.

- Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.

- Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder

- Det finns fler stjärnor än antal ord som alla människor som någonsin levt har yttrat

- Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

- Den som dricker kaffe löper 66% mindre riska att begå självmord

- Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen

- Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige

- Kalle Anka har haft 59 yrken

- I genomsnitt somnar man på sjutton minuter.

- 96% av alla kvinnor har fejkat en orgasm minst en gång i sina liv.

- På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan

- Sniglar kan sova i tre år

- Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen.

- Den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV

- Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

- När män från Walibri-folket i centrala Australien hälsar på varandra så skakar de sina penisar istället för händer.


- Att Emma hatar att ha tråkigt =(


Arbetsförmedlingen



Har varit på arbetsförmedlingen idag, fick höra att allting såg bra ut vilket var skönt att höra ( :
Skulle fortsätta så som jag gör nu och sen i mitten av september skulle jag få mera hjälp och pengar

Nu är det dags att städa rummet :/




090804

Hur jävla irriterande är inte detta då? Jag hade skrivit ett inlägg så bara försvann allt WOHO!
Skulle iallafall bara berätta att jag hade det trevligt igår med Sandra och Kim. kollade först på allsång med Lotta eller vad det nu heter med mamma, elinor, mormor o morfar sedan kom Kim o hämtade mig. Elin o Fredrik bor nära Kim och stod och fixade med sin nya lägenhet så blev lite snack med dem från deras balkong sedan gick vi för att möta Sandra o gick hem till henne.
Satt mest och snackade en massa och sen bestämde vi oss för att gå ut o gå en runda innan vi till sist hamnade hos Kim där vi satt och drack Te.
Hässleholm har öppnat ett nytt caffe, ett caffe som ska ha öppet på kvällarna med så någon kväll när man inte har något bättre för sig så vorre det nog myssigt att gå dit och fika.

Har en massa tråkiga saker som måste fixas idag tyvär, jag ska söka jobb, gå upp till arbetsförmedlingen, ringa komvux, ringa körskolan osv . En massa tråkigheter som sagt men hoppas på att något trevligt kanske händer ikväll, annars blir det iallafall stadsfestival imorgon det ser jag framemot ( :


Kväll med Kim, Sandra och Susanna

Fyyyy fan vad jag har ont, min mensvärk kan fan gå och dö!!!!!!!! ARGGHHH!! :(
Men tack och lov brukar jag bara ha det så här första dagen sedan känner jag inget av det (fast bara för att jag skriver det nu så kommer det ju säkert kännas så här imorgon med)
Trots att jag har ont som fan så sitter jag och väntar på att Kim ska äta upp sin mat sen skulle han komma hämta mig för vi ska hem till Susanna där även Sandra är. Får se vad som händer ikväll hoppas bara att värken släpper har ju ändå tagit värktablett nu. Får ta och sätta på mig strumpbyxor under kjolen eller bytta till jeansleggins och hoppas på att Kim snart har ätit färdigt men han är seg på det en sak som jag sedan innan visste. Han har ju bara ätit i 45 minuter snart.

Lillasyster har gått och blivit stor ;)





Syster har gått och blivit stor och började på fritids idag (ska snart hämta henne)
Igår sa hon till mig "Det känns som  om jag bara blir större och större och du får inte kalla mig för lilla nu längre för jag är inte det längre" Kan ju bara hålla med henne

Vill också ha en gullig chamör ! ;)

Mår inte så bra idag och har mestadels leggat på soffan hela förrmiddagen och kollat på TV. Det blev Långbens galna gäng och sedan filmen 10 orsaker att hata dig. Jag blir bara så avundsjuk , jag vill också ha en kille som springer runt så charmig och sjunger en gullig låt för mig.  Eller något annat liknande går ju förstås också bra ;) Men vill ha en romantisk kille o bli uppvaktad!



Åhus

Igår kom vi hem efter några dagar i Åhus med husvagnen även om det inte har varit det bästa vädret så var det riktigt skönt att komma iväg lite.
 

Torsdagen

Den här dagen var vi inne i Åhus , en myssig liten stad tycker jag. Gick lite i affärena köpte dock inget och sen gick vi och åt glass på glassbåten . När vi kom tillbacka till campingen gick vi ner till havet och jag och Elinor tog oss ett snabbt dopp i det iskalla vattnet.






Fredagen

Idag åkte vi till Sölvesborg, där mammas kompis Mia har sin husvagn på campingen. Det var trevligt att träffa dem och Louise som är 13 år hade fullt upp med killar på campingen när vi skulle fika kom Mathilda själv tillbacka från lekparken och sa att Elinor hade sprungit iväg med två pojkar. Desa två pojkar visade det sig dock ha gått på henes dagis. Efter att vi hade varit och hälsat på dem så åkte vi in till Sölvesborg city och gick lite i affärena hittade ett par byxor men de passade inte , köpte dock en bok till Elinor. På kvällen kom pappa (som sen körde hem) dit med Sofie och Mattias. Trevligt med sälskap i sin egen ålder ju. Vi grillade, nattbade från bryggan och såg på film.



Lördagen

Förrmidagen tillbringade vi på stranden, sen kom pappa dit en sväng vi fikade och sen spelade vi minigolf.
 På kvällen åt vi pizza och spelade kort.





Söndag


Idag var det dags för att åka hem pappa kom och hämtade husvagnen vid 12 tiden och sen körde han och de andra förrutom, jag och mamma hem. Jag och mamma gick ner en runda till havet istället, innan vi också körde hem




RSS 2.0